ČUDO NEVIĐENO: I pčele veruju u Boga! (FOTO)

Pobožni pčelar po imenu Isidoros Timinis zapanjio se kada je otvorio košnicu i video da su je pčele "izvezle" u vosku

  • 23

U regionu Kapandriti u blizini Atine, pobožni pčelar po imenu Isidoros Timinis pre deset godina postavio je u jednu od svojih košnica ikonu Raspeće Gospoda.

Zapanjio se kada je kasnije otvorio košnicu i video da su je pčele izvezle u vosku, a ipak ostavile otkriveno lice i telo Gospoda.

Od tada on u košnice stavlja ikone Spasitelja, Bogorodice i Svetitelja svakog proleća, a rezultat je uvek isti.

Kada je Timinis jedne godine postavio ikonu koja je predstavljala golgotu sa tri krsta, pčele su voskom prekrile celu površinu, ostavljajući da se jasno vidi krst Hristov i pokajani razbojnik sa desne strane, prenosi Bašta Balkana.

Poslednjeg puta, u košnice su stavili ikonu Svetog Stefana prvomučenika i arhiđakona, a cela ikona je odevena u vosak, ostavljajući otkriveno lice i telo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • KIMI

    10. jun 2014 | 19:13

    Pcele ne veruju,one znaju da postoji!!!

  • aleksandar

    10. jun 2014 | 20:55

    Da je bilo cime premazan bilo koji deo ni jedna pcela ne bi dosla da napravi sace,ovi pricaju koji neznaju kakve su pcele ,uostalom zasto nekome dokazivati da li Bog postoji jednog dana ce se i sami uvereiti ali tada ce biti kasno za pokajanje pa neka vide sami, neka zamisle kako je to da te bez svestenika i bez opela samo uzmu i ubace u grob ,moze se reci da se ne razlikuje ni od jedne zivotinje koja se baca i zatrpava ,toliko godina se uci o Hriscanskoj veri svega 2014 godina pa ce neki polu uceni likovi da govore da im trebaju dokazi i da u njega ne veruju zaista smesno...... No coment

  • Weber S

    10. jun 2014 | 21:42

    Ovo nema veze sa bogom vec sistemom po kojem pcele rade i grade. Mogao je staviti i sliku Sabana Saulica , rezultat bi bio isti. Samo treba kontrolisati povremeno i pravovremeno slikati. Super marketinski potez na koji padaju pijane babe i dede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA