NEZASIT: Oženio dve žene odjednom

 
  • 4

Policija je pokrenula istragu za mladićem čije fotografije, koje su kružile društvenim mrežama, ukazuju na to da je prekršio zakon monogamije

Na internetu su se pojavile fotografije koje su izazvale pometnju. Mladi Kinez Ši, iz Ningboa, ženi istovremeno dve devojke.

Fotografije su primećene na društvenoj mreži WeChat, kada ih je postavio neimenovani korisnik čiji komentar govori da je prisustvovao svečanosti.

Ovo je pokrenulo policijsku istragu, jer je bigamija zakonom zabranjena. Međutim, istraga je pokazala da mladić, rođen 1982. godine, nije registrovan kao oženjen, iako se pojavio svedok koji tvrdi da potiče iz istog sela odakle je i mladoženja i da navodno za sobom već ima jedan brak i dvoje dece.

Majka Šia je za kineske medije izjavila da je ceremonija bila varka, jer su ona i suprug bolesni, a jedno od drevnih verovanja u ovoj zemlji je da ovakav događaj porodici donosi sreću.

(Telegraf.rs / Izvor: Whatsonxiamen.com)

Video: Zove se Skautavo prase i mnooogo je strašan: Najpoznatiji nilski konj na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA