Vrištala sat vremena bez prekida, htela da iskoči iz aviona (VIDEO)

 
  • 8

Žena srednjih godina je u putničkom avionu američke avio kompanije počela da se trese i histerično ponavlja "Bože, ti si moj spasitelj"

Putnici američke avio kompanije, Ameriken erlajns, oživeli su verovatno najneprijatniji let u svom životu, jer je njihova panična saputnica dobila napad histerije koji je trajao tokom skoro čitavog leta.

Žena srednjih godina je počela da se trese i histerično ponavlja "Bože, ti si moj spasitelj". Posada aviona nije uspela da priđe ženi i smiri je, ali je naložila ostalim putnicima da blokiraju njen put, kako se ne bi kretala po avionu i eventualno pokušala da otvori vrata.

Na putu od Majamija do Tampe jedan od putnika je svojim mobilnim telefonom zabeležio uznemirujući snimak i podelio ga sa korisnicima na Jutjubu. Prema njegovom svedočenju, napad panike je počeo 20 minuta nakon poletanja.

Srećom za prestravljene putnike, reč je o kratkoj relaciji. Nije ustanovljeno da li je neimenovana žena dobila samo panični napad ili je u pitanju psihički poremećaj.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Video: Jeziva scena na auto-putu: Žena iskočila iz taksija u pokretu, jer se vozač onesvestio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tamo neki DRMR

    18. april 2014 | 00:01

    Ma sve neki bolesnici,sta se vozila ako se plasi :D

  • Lele

    18. april 2014 | 07:42

    Ja da sam bio tamo i ja bi vrištao sa njom...

  • Ana

    18. april 2014 | 13:03

    Ovo nije strah,ovo je ludilo.Daleko bilo...strah od letenja se manifestuje drugacije,gusenjem,preznojavanjem,panicni napad straha gde osoba pokusava da pobegne iz aviona,da i vikajuci ali ne ispustajuci krike i ne na ovakav nacin,Ovo je psihicki obolela osoba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA