Pravili sir od mleka u kojem su se kupali (VIDEO)

 
  • 2

Zaposleni u jednoj fabrici sira u Sibiru kupali su se u mleku od kojeg se potom pravi sir. Slike su objavili na internetu nakon čega je inspekcija zatvorila fabriku

Federalna služba za zaštitu prava potrošača i zdravstvena inspekcija zatvorili su fabriku sira u Sibiru, pošto je otkriveno da su se radnici kupali u mleku, objavio je danas Itar tass.

Slučaj je poslat na sud koji treba da donese odluku o administrativnoj suspenziji kompanije, saopštilo je odeljenje službe u Omsku.

Tokom inspekcije, stručnjaci su otkrili kršenje sanitarnih propisa, navodeći da su prostorije fabrike u lošem stanju. Nema uslova za ličnu higijenu, ni rezultata medicinske inspekcije, navodi se u izveštaju inspekcije.

Inspekcija je naredila kontrolu fabrike kada su se na internetu pojavile slike i snimci mladih ljudi koji poziraju u kazanima sa mlekom.

Radnik fabrike Artjom Romanov postavio je te slike na društvene mreže i napisao da je mleko namenjeno za proizvodnju sira.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Fonet)

Video: Želja mu je bila da se vozi na đubretarskom kamionu, a onda ga je slučajno prevrnuo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zach Taletovic

    29. mart 2014 | 02:47

    Pesini fujjjjjj

  • samo ja

    31. mart 2014 | 08:02

    Da sva deca koja su koristila njihove proizvode izvrše nuždu u mleko, a njima u zatvoru servirati taj kasasti proizvod za doručak. Da im dan počne sa puno vitamina dok ih u ćeliji g...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA