NOVO U BUS PLUSU: Saznajte koliko je prevoz udaljen od vaše stanice

 
  • 6

Zahvaljujući novom Bus plus Info servisu Beograđani će pozivom na *011* i unošenjem koda stajališta na kojem se nalaze dobijati informacije o udaljenosti prevoza od stajališta

Informacije o udaljenosti autobusa, tramvaja ili trolejbusa od stanice na kojoj se nalaze, Beograđani od danas mogu dobiti preko novog servisa Bus plusa, i to samo na osnovu broja stajališta na kojem se nalaze. Servis je omogućen od strane Bus plus Info servisa, koji će u prvih šest meseci biti besplatan.

Građanima je servis dostupan preko koda *011*. Da bi dobili informaciju o udaljenosti autobusa, potrebno je da građani, nakon koda, dodaju broj stajališta na kojem se nalaze i na kraju unesu #. Na primer, ukoliko je stajalište broj 155, potrebno je da se unese *011*155# kako bi se dobile neophodne informacije.

Nakon unetog koda građanima će biti dostupne informacije o broju linija na tom stajalištu, kao i ukupan broj stanica do stanice na kojoj se nalaze.

(Isidora Danić, foto: Milena Đorđević)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shadow

    16. mart 2012 | 22:59

    Oni koji ne zele da znaju i ne moraju! Kako su ljudi glupi, neko vam uzima pare. Ne kupujete karte i stalno kukate a imate pare da izlazite u grad gde vam pice naplacuju duplo ili troduplo nego u prodavnici! Oni vam uzimaju pare kreteni jedni!

  • Živan Nikolić

    16. mart 2012 | 02:58

    Ovde imate kodove svih stajališta po linijama: http://www.busplus.hostzi.com/kodovi_stajalista.html

  • Zvonchica

    12. mart 2012 | 22:44

    hahah prvih 6 meseci besplatan, i na to misle da nam uzmu pare... zabole me bas kad ce da dodje xD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA