Predao se huligan koji je uništio "Bus plus" aparat! (VIDEO)

 
  • 5

U. R. (21), koji je uništio "Bus plus" aparat u tramvaju broj 13 kod hotela Hajat, predao se policiji na Novom Beogradu

Huligan U. R. (21), koji je uništio "Bus plus" aparat, predao se policiji na Novom Beogradu, potvrđeno je Telegrafu u firmi "Bus plus"! U toku je njegovo saslušanje, posle čega će policija doneti odluku o njegovom zadržavanju ili puštanju na slobodu. Ukoliko bude ustanovljeno da je počinio krivično delo, biće priveden istražnom sudiji.

Podsećamo, grupica obesnih huligana koju su sačinjavala četiri momka i jedna devojka polupala je "Bus plus" validator karata u tramvaju broj 13 kod hotela Hajat, popularnom "Špancu"! Momak koji se pozabavio onesposobljavanjem aparata za elektronsko čekiranje karata imao je na sebi sivu jaknu i crveno-beli šal. Bio je svestan da ga kamera snima dok uništava validator, ali ga to nije sprečilo u njegovom naumu, već je, kao i ostali, mahnuo ka kameri po obavljenom poslu!

Iz  firme "Bus plus", kažu za Telegraf.rs da je slučaj uništavanja aparata prijavljen policiji i ovo nije prvi slučaj uništavanja aparata:

- Naše ekipe su redovno sanirale oštećenja koja su bila lakša, poput prelepljivanja ekrana aparata, ali i teža, kada su kablovi aparata pokidani, poručili su iz "Bus plus-a".

"Bus plus" validatore mnogi pokušavaju da onesposobe na sve moguće načine, a najčešće to rade tako što laktom udare aparat ili na njega zalepe neku nalepnicu, obično svog omiljenog fudbalskog kluba. Na taj način očitavanje kartice postaje nemoguće.

(Isidora Danić)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Car

    9. novembar 2013 | 19:10

    Ja poznajem tog lika i ako neko bude uspeo da ga istuce dam mu olimpijsku medalju.

  • pera

    13. mart 2012 | 14:57

    sto ste zamitili face ovoj stoci a niste onom momku koji ceka da izadje??? sta povredicete neciji integritet!!!!!

  • Zoki F89

    13. mart 2012 | 22:35

    stoko pogana...trebalo ti je neko iz busa glavu polomiti i obesiti te za taj sal!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA