Žena koja nema svoju decu zavisna od trudnoća!

 
  • 0

Džil Hoskins (47) je najplodnija surogat majka u Velikoj Britaniji i trenutno "nosi" devetu i desetu bebu

Posle ozbiljnih komplikacija dok je "nosila" svoje osmo dete, Džil Hokins (47) iz Brajtona u Velikoj Britaniji je obećala da više neće biti surogat majka. Međutim, njena zavisnost od trudnoće bila je jača od obećanja.

Džil treba da rodi blizance, svoju devetu i desetu bebu, tri nedelje pre svog 48. rođendana. I ne misli da se na tome zaustavi.

Ignorišući upozorenja lekara da bi trudnoće mogle da ugroze njeno zdravlje, ova pravna sekretarica je odlučna u nameri da iznese još dve trudnoće do svog 50. rođendana. Svoju prethodnu trudnoću, koja je bila 2010, Hokinsonova  je provela na bolovonju prikovana za krevet sa mučninama i glavoboljama. Inače, ona je sama i nema svoju decu.

Kada je rodila dečaka rekla je da više neće ostajati u drugom stanju i da će tu završiti karijeru surogat majke. Džil je veoma ponosna kada priča o svojim bebama koje je donela na svet, a broj se približava dvocifrenom. Ona živi u dvosobnom stanu sa dve mačke i njeni roditelji su bili zabrinuti za vreme poslednje trudnoće, koja je bila visokorizična i mogla je da bude fatalna po nju.

- Već sam zaboravila na sve nevolje. Odlučila sam da opet prolazim kroz trudničke muke. Trudnoća me ispunjava. Po prirodi sam osoba koja voli da daje. Bila sam oduševljena kad sam saznala da nosim blizance. Bio je to osećaj kao da sam trudna po prvi put! - priča Džil Hokins. Hoskinskonova je prvih sedam puta ostajala u drugom stanju sa svojim jajnim ćelijama i semenom budućih otaca putem vantelesne oplodnje. Ali njeno telo više nije u stanju da proizvede jajne ćelije.

Ona je 14 nedelja trudna i nosi blizance koji su nastali iz zamrznutih oplođenih jajnih ćelija jednog bračnog para koji već ima devetogodišnju ćerku. Ženino telo je odbijalo embrione, pa su se odlučili da ih zamrznu.

Hokinsonova je odabrala njih, jer su izgledali veoma privlačno, a suprug liči na Kevina Kostnera. Kako Džil kaže, bebe su za sad dobro i zdravo kod nje u stomaku. Međutim, surogat majka ima iste probleme kao i u prethodnoj trudnoći.

- Umorim se vrlo brzo. U ovoj trudnoći glavobolje u počele sa sedam nedelja. Mogla bih da popijem lek protiv bolova, ali ne želim da rizikujem zdravlje i život beba - priča Hoskinsonova. Ona će saznati pol beba u aprilu, a na svet bi trebalo da ih donese u avgustu.

Kada je prvi put bila surogat majka ona je lagala svoje šefove da je trudna. A kada više nije mogla da krije, izmislila je da ima dečka. Kada se nije kući vratila sa bebom, rekla je da je beba umrla po rođenju.

Za vreme treće trudnoće je čak imala i dijagnostikovanu depresiju. Godine 2004. je pokušala da se ubije antidepresivima. Džil tvrdi da je depresija nastala jer su isplivali problemi iz detnjstva, jer se konstantno borila sa prekomernom težinom, a ne zbog toga što bebu treba da da nekom drugom, kako je većina mislila. Džil Hokins, koja od svake trudnoće zaradi 12.000 funti, tvrdi da nikada nije bila zaljubljena.

Htela je da postane član agencije za pronalaženje partnera posle sedme trudnoće, ali je odlučila da ipak rodi još jedno dete. Ipak, ona priznaje da nije materinski tip i da ne želi da zadrži decu.

- Sebična sam. Emocije tokom mog porođaja nemaju mnogo udela. Mnogi misle da sam luda, ali moji prijatelji su odavno prestali da se čude - kroz osmeh kaže Hoskinsonova, koja je najplodnija surogat majka u Velikoj Britaniji.

(N. Ilić / Telegraf.rs)

 

Video: Sin glumačke legende najavio snimanje: Uskoro film o Bati Živojinoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA