"Postoje 2 verzije tragedije" Poznanik porodice iz Srbije otkrio nove detalje ubistva devojčice (7) u Lajpcigu

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Porodica iz Srbije doživela je nezapamćen zločin i tragediju!

Devojčica (13) izbola je u petak nasmrt svoju mlađu sestru (7) u porodičnom stanu u Lajpcigu u Nemačkoj. Sestre su bile same, tvrde njihovi poznanici, a njihove dve starije sestre bile su u škole. Otac devojčica bio je na poslu dok je majka boravila u Srbiji, prenosi Kurir.

Zločin se dogodio u petak oko 19.15 časova u stanu u lajpciškom okrugu Klajncšoher gde je živela porodica iz Tutina. Nakon ubistva devojčica je pozvala policiju i Hitnu pomoć, koja je transportovala njenu sedmogodišnju sestru, ali je ona usled zadobijenih povreda preminula u lokalnoj bolnici.

- Porodica je iz poreklom iz Tutina, ali žive i rade u Nemačkoj. Imaju četiri ćerke i nikada nije bilo problema među njima. Nikakvog nasilja da smo čuli, sasvim normalna porodica koja je često dolazila u Srbiju - kaže poznanik ove porodice i opisuje kobnu noć kada je ova porodica izgubila dve ćerke.

- Oni su tu noć izgubili dve ćerke. Jedna im je ispod zemlje, a druga u psihijatrijskoj ustanovi i to sa 13 godina. Kako su nam rekli poznanici koji žive tamo, devojčice su same bile u stanu i to nije ništa neuobičajeno, jer su i ranije same bile s obzirom na to da im roditelji rade.

Prema tvrdnjama poznanika porodice, majka devojčica bila je van zemlje.

- Dve starije devojčice koje imaju 15 i 16 godina bile su u školi, dok je njihov otac radio. Majka devojčica bila je u Srbiji, navodno, kako bi produžila boravišnu vizu. Ništa nije ukazivalo da će se desiti nešto ovako strašno. Postoje dve verzije, jedna je da su se njih dve igrale neke opasne igre i da su koristile noževe i da je tako došlo do ubistva, a druga je da je starije sestra nakon svađe izbola mlađu - kaže sagovornik i dodaje:

- Devojčica koja je naudila sestri bila je cela krvava, ali je pozvala policiju i Hitnu pomoć. Rekla im je navodno, da joj je sestra izbodena i da mnogo krvari. Lekari su došli i zatekli malenu devojčicu u lokvi krvi, davali su joj male šanse da preživi. Reanimirali su je u sanitetu, ali je kasnije, kako sam čuo preminula u bolnici. Nije joj bilo spasa.

Devojčica-ubica zbrinuta je u specijalnu psihijatrijsku kliniku, kako su naveli i nadležni u Nemačkoj, izveštavajući o ovom jezivom slučaju.

- Policija je obavestila roditelje koji su zanemeli od šoka. Majci je, kako sam čuo, pozlilo kada je saznala da je ostala bez mezimice, a još veći šok usledio je kada je saznala kako je nastradala - navodi izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Pa da podsetimo, devojčica koja je naudila sestri zbrinuta je u zdravstvenoj ustanovi i nije još saslušana u Javnom tužilaštvu u Lajpcigu. Kada se stvore uslovi za to, ona će biti saslušana. Istražitelji, kako su preneli nemački mediji, od petka utvrđuju sve činjenice zločina, a uzeli su i krvavo oružje koje je nađeno u stanu.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Crteži i kaligrafija F.M. Dostojevskog" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    27. oktobar 2024 | 20:25

    Kao prvo,porodica je iz Novog Pazara tu zive ,treca kuca od moje...devojcica od 13 godina ima autizam..i sta drugo da vam kazem..sami skuzite..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA