Devojčica iz Srbije izbola sestru (7) kad su bile same kod kuće: Nakon napada pozvala policiju

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Devojčica (7) poreklom iz Srbije ubijena je sinoć u Lajpcigu, a sumnja se da joj je smrtonosne povrede zadala njena sestra (13), koja je potom pozvala policiju.

Pojedini mediji pišu da je reč o porodici iz Tutina, ali ovu informaciju Telegraf.rs nije mogao nezavisno da potvrdi. Nemački Bild piše da je u pitanju porodica sa naših prostora, te da je policija prilikom uviđaja pronašla oružje kojim je, kako se sumnja, počinjeno ubistvo.

Iako policija nije zvanično saopštila koji predmet je izuzet iz stana u kojem se dogodio zločin, Bild navodi da je u pitanju nož.

Prema navodima policije, poziv je stigao oko 19.15 časova u petak uveče, a poziv upomoć je uputila devojčica koja se i sumnjiči za ubistvo.

Po dolasku na lice mesta sedmogodišnjakinja je zatečena sa više ubodnih rana, u teškom stanju. Uprkos naporima lekara, ona je preminula u bolnici.

U trenutku napada, roditelji nisu bili kod kuće. Navodno je porodica živela u prizemlju zgrade.

Policija sada istražuje da li je sedmogodišnja devojčica smrtonosne povrede zadobila prilikom igre, usled svađe ili je ubistvo ranije isplanirano. Motiv i dalje nije poznat.

"Deca su bila sama kod kuće, a roditelji su naknadno obavešteni", naveli su kratko iz policije.

Devojčica koja se sumnjiči za ubistvo prebačena je na kliniku.

(Telegraf.rs)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA