Oglasila se baka bebe koju su roditelji iz Srbije oteli: Oni ostali u pritvoru, nju pustili iz jednog razloga

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Baka bebe Santjaga, kojeg su roditelji Kristina N. (25) i Kevin D. (23), navodno oboje poreklom iz Srbije, oteli iz bolnice u Francuskoj, nije ostavljena u pritvoru, jer brine o drugo dvoje dece para koji je završio iza rešetaka zbog otmice.

Podsetimo, Kristina i Kevin su uhapšeni juče u Amsterdamu zbog sumnje da su u ponedeljak oteli svoju prevremeno rođenu bebu Santijaga iz francuske bolnice.

"U panici sam zbog svega što se dogodilo, danima nisam spavala. Sve ću uraditi za svoju decu i unuke i molim narod da me čuje, da mi pomogne", rekla je baba koja je ostala na slobodi jer čuva drugo dvoje dece.

Nadležni su saopštili da je mali Santjago u dobrom i stabilnom stanju. Beba je smeštena u bolnici u Amsterdamu i biće vraćena za Francusku kada njegovo zdravstveno stanje to dozvoli.

Bilo je potrebno četiri dana traganja i saradnje između francuskih, belgijskih i holandskih vlasti da bi se pronašla beba i njegovi roditelji. Kada ih je policija pronašla, sa Kristinom, Kevinom i Santjagom bila je i baba i još dvoje dece, stari 3 i 10 godina.

Oni su pronađeni u jednom hotelu u Amsterdamu i roditelji nisu pružali otpor prilikom hapšenja.

(Telegraf.rs)

Video: Miloš iz Beograda je pošao na sastanak sa devojkom: Ona je bila mamac za pakao koji mu se sprema

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA