Ako zvezde Holivuda odlučuju, pobediće Kamala Haris: Evo ko navija za nju, a ko je na strani Trampa

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Iako nije najvažniji aspekt američke izborne kampanje, jeste najsjaniji: zvezde i poznate ličnosti staju u odbranu vodećih kandidata, a mnogi od njih sa nastupima, apelima ili peticijama.

Demokratkinja Kamala Harris (60) stiče poene kada je reč o “zvezdanoj moći.” Mnogi od najpoznatijih imena stoje iza nje.

Super-zvezda Bijonse (43) pojavila se na govoru Kamale Haris u Hjustonu. Na binu je izašla sa koleginicom  Keli Rovland (43) na zvuke zajedničkog hita "Independent Woman".

"Vreme je da Amerika otpeva novu pesmu", rekla je pevačica, koja potiče iz Teksasa i čija pesma "Freedom" je himna Kamaline kampanje. Nije bila na događaju kao zvezda ili političarka, već kao "majka koja duboko brine o svetu," izjavila je pevačica.

Liberalni Holivud stoji iza Kamale Haris

Tejlor Svift (34) takođe je javno izrazila podršku nekoliko minuta nakon TV debate između Kamale i Trampa. Na kraju krajeva, Svift ima 562 miliona pratilaca na društvenim mrežama.

Rok legenda Brus Springsten (75) podržao je Kamalu Haris u Atlanti, i nazvao je Trampa "opasnošću za demokratiju".

Eminem je repovao uz bivšeg predsednika Baraka Obamu (63), koji pomaže Kamali u izbornoj kampanji.

Druga grupa poznatih muzičara je u Demokratskom kampu, uključujući Vila Nelsona (91), Lizzo (36), Ašera (46) i Bili Ajliš (22). Lista je zapravo baš podugačka i iz Holivuda:

Sara Džesika Parker, Barbara Strajsend, Met Dejmon, Dženifer Aniston i Dženifer Lorens.

Da su američki izbori zapravo takmičenje slavnih, bivši predsednik Donald Tramp (78) verovatno bi bio na dnu. Jer su njegove liste slavnih kraće i manje poznate piše Bild.

Zvezda Mel Gibson (68) nedavno je napao Kamalu Haris, opoređujući njen IQ sa "ogradom".

Rock muzičar Kid Rok (53) jedan je od najvatrenijih Trampovih obožavalaca

Glumac Džon Voit (85), otac Anđeline Džoli (49), smatra se najglasnijim Trampovim fanom u Holivudu: Nedavno je kritikovao ono što je smatrao slabim stavom Bajdenove administracije prema Izraelu u ratu na Bliskom Istoku.

Rvač Hulk Hogan (71) poznat je po tome što je pocepao svoj majicu na sceni stranačke konvencije.

Naravno, 5. novembra neće o tome odlučivati zabavne elite, već američki birači. A Tramp je nedavno stekao podršku u anketama.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic cole

    26. oktobar 2024 | 11:16

    Pa zvezde holivuda afroamerikamci da ali industrija holivuda predvodjena jevrejima su za trampa. Tako da lagano samo pobedice ona ili on ali nista se nece smeniti za nikoga. Struja info stan, fizider, rezije idu. Ne gubite vreme nego sljakajte ide kraj meseca .

  • Хлор

    26. oktobar 2024 | 12:09

    Камала-кабала

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA