Neko je na samitu zgazio nogu Lavrova, Kijev objavio snimak i reakcija poharala mreže: "Je*eni moron"?

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Bivši savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Anton Geraščenko na društvenoj mreži Iks podelio je sada već viralni video.

Na snimku se vidi Vladimir Putin, a iza njega ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Dok na samitu slušaju govor, neko prolazi ispred Lavrova, pa mu je izgleda stao na nogu, na šta se on trgnuo i vidi se kako nešto izgovara.

"Je*eni moron!", pojavljuje titl na videu.

"Na samitu BRIKS-a Lavrovu je neko stao na nogu. Bilo je jasno da je uzvratio psovkom. Uvek diplomata", napisao je Geraščenko.

Podsetimo, u glavnom gradu ruske republike Tatarstan, Kazanju, od 22. do 24. oktobra se održavao najveći međunarodni skup u Rusiji od početka agresije na Ukrajinu - 16. samit BRIKS-a, na kojem je bilo čak 33 strane delegacije, od čega čak 24 šefova vlada ili država.

Skup BRIKS-a osim važnosti za članice i zemlje koje im žele biti partneri ima posebno simbolično značenje za Rusiju, koja ovim želi pokazati i dokazati da, uprkos invaziji na Ukrajinu, izolaciji i sankcijama Zapada, još ima važnu globalnu ulogu, a BRIKS se želi predstaviti kao organizacija "pod liderstvom Rusije i Kine".

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Video: Jubilarni 40. Beogradski džez festival otvorio Big bend RTS-a vođen Alanom Brodbentom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    25. oktobar 2024 | 08:35

    Inače se ljudi u stvarnosti uvek zahvale onima koji ih nagaze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA