Bebi otetoj u bolnici ugrožen život, objavljeno kako mališan izgleda: Automobil roditelja pronađen u Belgiji

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Automobil majke (25) i oca (23), za koje se sumnja da su kidnapovali svoju 18-dnevnu bebu iz bolnice u blizini Pariza, pronađen je u belgijskom regionu Šarlroa.

Prevremeno rođena beba Santjago i njegovi roditelji se vode kao nestali od ponedeljka, 21. oktobra.

Doktori su izuzetno uplašeni, zbog čega je potraga za novorođenčetom na najvišem nivou, jer beba potencijalno rizikuje da ne preživi bez stalne brige.

"Što više vremena prolazi, rizikujemo da se njegovo stanje pogorša", rekao je pedijatar Kristof Batard, član francuskog udruženja ambulantnih pedijatara u intervjuu za medije nakon što su lekari procenili da bi mali Santjago mogao biti živ "još 12 sati".

Vest o pronalasku automobila je prenela belgijska policija.

"Ovi ljudi su u regionu Šarlroa", napisala je lokalna policija u objavi na Fejsbuku i okačila fotografiju automobila marke audi A4.

U saopštenju belgijske i francuske policije, novorođenče ima plavu kosu i bilo je u trenutku otmice umotano u majicu. Otac je imao teksas jaknu, pantalone i belu majicu. Majka je bila odevena u svetloplavu jaknu bez rukava i zelenu suknju.

Podsetimo, direktor bolnice je ispričao da je video roditelej kako odlaze sa odeljenja neonatologije i da ih je u jednom trenutku zaustavila medicinska sestra.

Direktor je objasnio da to što su došli tako kasno nije bilo sumnjivo lekarima, jer se često dešava da roditelji dolaze kasno i donose odeću za decu.

Policija preporučuje da se u slučaju pronalaska roditelja i bebe ne interveniše, već da se kontaktiraju nadležni organi.

(Telegraf.rs)

Video: Majka herojski zaštitila sina od velikog crnog medveda koji im je skočio na sto dok su ručali

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA