Misterija četiri mrtve bebe: Sumnja se da ih je ubila ista žena

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Misteriozna smrt četiri bebe u Amalijadi u Grčkoj žestoko je zabrinula javnost, a pogotovo nakon što se saznalo da je u trenutku sve četiri tragedije bila prisutna devojka (24). Dve preminule bebe bile su njene, a dve od njenih drugarica.

Sve je počelo još 19. juna 2022. godine kada je novorođenče, koje je bilo staro 19 dana, preminulo pod sumnjivim okolnostima. U pitanju je beba osumnjičene devojke.

Sledeći sumnjiv incident se dogodio 17. juna 2023. godine, kada je preminula njena druga ćerka stara svega dva meseca. A, onda, se 5. avgusta 2024. godine dogodila još jedna tragedija kada je umro 15-mesečni dečak, sin njene drugarice. U međuvremenu se saznalo da je 2021. godine preminula još jedna bebe, dete druge drugarice osumnjičene.

Otkriveno je da je i pre desetak godina umrla i sestra osumnjičene, koja je iznenada preminula kada je imala svega nekoliko meseci, a uzrok smrti nikad nije otrkiven.

O svemu se oglasila organizacija "Osmeh deteta" koja navodi da je "24-godišnjakinja očigledno bila u lošem porodičnom okruženju još od detinjstva".

"Odmah su obavešteni svi organi reda i tužilaštvo", dodali su.

Nijedno od četvoro mališana nije imalo tragove zlostavljanja na telu.

Otvorena je istraga.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA