Prevremeno rođena beba oteta iz porodilišta: Drama u Francuskoj

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Aktiviran sistem za pronalaženje bebe otete iz porodilišta u Francuskoj

Beba koja je prevremeno rođena oteta je iz bolnice Rober Balanže u francuskom gradu Olne su Boa, a lekari su upozorili da je detetu ugrožen život pošto mu je potrebna specijalna i konsantna lekarska nega, preneli su danas francuski mediji.

Beba Santjago stara 17 dana, rođena je pre vremena, zbog čega je neophodno da beba bude pod stalnim medicinskim nadzorom, upozorilo je Ministarstvo pravde, a zbog njenog nestanka francuske vlasti aktivirale su sistem za pronaženje.

Za otmicu su osumnjičeni roditelji bebe stari 23 i 25 godina, koji su od ranije poznati policiji, prenela je Bfmtv.

Bolnica je pozvala policiju čim je primetila da je beba nestala, preneo je Fransinfo, i dodala da su roditelji napustili bolnicu sa torbom, i da policija sumnja da su u njoj sakrili bebu.

Uhapšeno je pet osoba bliskih bebinim roditeljima u oblasti Livri-Gargan, a u toku je njihovo saslušanje, naveli su izvori bliski istrazi.

Istražitelji nastoje da utvrde da li oni poseduju neke informacije o tome gde se dete i roditelji nalaze.

Kako je za ovu tv stanicu naveo izvor iz policije, nastavlja se potraga za dečakom po imenu Santijago koji je star 17 dana, a akcija traganja je proširena i na inostranstvo.

Prema istom izvoru, beba koja je prevremeno rođena nalazi se u ozbiljnoj životnoj opasnosti pošto je već 12 sati bez potrebne lekarske nege.

Santijago je trebalo da ostane u bolnici još nekoliko nedelja.

Sistem za pronalaženje usvojen u Francuskoj u februaru 2006. godine i do sada je u Francuskoj aktiviran oko trideset puta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Miloš iz Beograda je pošao na sastanak sa devojkom: Ona je bila mamac za pakao koji mu se sprema

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA