Pojavio se snimak udara helikoptera u radio toranj i pada na zemlju: Tragedija mogla da bude veća

 
A. R.
A. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Helikopter, koji se u nedelju srušio u Hjustonu kada je udario u radio toranj, bio je u privatnom vlasništvu i zvaničnici veruju da je u pitanju nesrećni događaj.

Na društvenoj mreži Iks, bivšem Twitteru, pojavio se snimak koji navodno prikazuje trenutak kada je helikopter udario u radio toranj i pao na zemlju.

Šef policije Hjustona Noe Diaz rekao je da nije jasno koliko je tačno poginulo, ali da su navodno četiri osobe su bile u helikopteru.

"Biće pokrenuta istaga, ovo je velika nesreća", rekao je Diaz, napominjući da će biti uključena i Federalna uprava za avijaciju.

Nesreća se dogodila u drugom odeljenju Hjustona u blizini ulice Engelke i ulice Nort Enis u nedelju nešto pre 20 časova, pri čemu je kula srušena, rekao je gradonačelnik Džon Vitmaj.

Vitmajer veruje da će biti potrebno nekoliko dana da se mesto očisti od nesreće. Scena je blokirana od javnosti, piše Daily mail.

"Ovo je večeras tragičan događaj, to je tragičan gubitak života", dodao je Vitmajer.

On je dodao da je ceo grad srećan što udes nije bio još gori, jer se u blizini nalazi rezervoar za butan.

(Telegraf.rs)

Video: Pravo u vatru: Srpski helikopteri gase požar u Nacionalnom parku Sutjeska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA