"Saro, ne mogu da dišem, pusti me" Igrala se sa momkom žmurke, pa ga zaključala u kofer, ovo joj je opravdanje

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Amerikanka Sara Bun pojavila se na sudu u Orlandu, na Floridi, optužena za drugostepeno ubistvo njenog partnera Horhea Toresa, koji je pronađen mrtav u njihovom stanu u februru 2020. godine.

Sara i njen momak, 42-godišnji Horhe, su u noći kada je muškarac preminuo igrali pijane žmurke. Horhe je u potrazi za dobrim mestom za sakrivanje, ušao u kofer, što je Saru nagnalo na smeh i nateralo da sve snimi.

Ona je događaj snimala i glasno se smejala, ali je ubrzo posle toga zaspala i ujutru ga pronašla mrtvog.

Advokati osumnjičene Sare kažu da ona nije imala nameru da ubije momka iako je imala osnova jer je bila nekoliko puta zlostavljana tokom njihove trogodišnje veze.

Sarah Boone Foto: Tanjug/AP

On je dodao, u svojoj uvodnoj reči na suđenju, da je Sara delovala sa "namerom da ga kazni, ali je zaspala i mladić je tokom noći preminuo".

Tužilaštvo je imalo priliku da vidi i snimak koji je zabeležila žena, a na kojem Tores jasno izgovara: "Saro, pusti me, ne mogu da dišem" i to nekoliko puta, piše Metro.

"Za sve što si mi uradio, za sve što si mi učinio. J*bi se", govori Sara na snimku.

Sarah Boone Foto: Orange County Sheriff’s Office

Inače, avokat Džejmi Ovens je deveti po redu advokat u službi branioca koji je dodeljen Sari nakon što su ostali dali otkaz. On ističe da su oboje bili "alkoholičari".

"Horhe Tores je fizički zlostaljao Saru Bun i ona je patila od posledica, psihiloških efekata koje čovek trpi od ponavljanja nasilja od strane intimnog partnera", rekao je advokat na sudu.

Sara je ujutru, kada je zatekla mrtvo telo svog momka, pozvala bivšeg muža Brajana kog je obavestila o svemu i zvala ga da hitno dođe u stan.

Mr Torres Foto: Orange County Sheriff’s Office

Nakon što je došao u stan i zatekao beživotno telo Sarinog momka, rekao joj je da pozove Hitnu pomoć i otišao do kola.

Pre nego što je suđenje počelo, Sari je ponuđen dogovor o priznanju krivice koji bi podrazumevao 15 godina zatvorske azne za ubistvo iz nehata. Ona je to odbacila i sada se suočava sa minimalnom kaznom u trajanu od 22 godine ako bude osuđena.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA