Majkl Džordan i poznate ličnosti u industriji igara na sreću – legitimna pojava

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U svetu, naročito na razvijenim tržištima poput SAD-a, postalo je uobičajeno da poznate ličnosti iz sveta sporta, muzike, filma i drugih zabavnih industrija učestvuju u promocijama i reklamnim kampanjama za kompanije koje se bave klađenjem i igrama na sreću. Ovo je danas potpuno normalna poslovna praksa koja povezuje industrije zabave, sporta i marketinga.

Jedan od najzvučnijih primera je legendarni košarkaš Majkl Džordan, koji je povezan sa DraftKings-om kao savetnik i investitor. Njegovo prisustvo u ovoj industriji nije iznenađenje, jer njegovo ime predstavlja sinonim za uspeh i nepokolebljivu posvećenost. Angažovanje sa DraftKings-om daje dodatnu težinu brendu, jer Džordan koristi svoj autoritet i iskustvo kako bi uticao na strateške odluke i rast kompanije. Ovo partnerstvo pokazuje kako sportske legende, čak i nakon završetka svoje aktivne karijere, mogu i dalje da budu relevantne i uticajne kroz drugačije poslovne izazove.

Pored Džordana, mnoge druge svetski poznate ličnosti angažovane su u industriji igara na sreću. Tako je, jedan od najpoznatijih MMA boraca, Konor Makgregor, ambasador brenda Parimatch i predstavlja ga na globalnoj sceni. Holivudski glumac Džejmi Foks sarađuje sa BetMGM-om, dok fudbalske zvezde Kristijano Ronaldo i Nejmar doprinose globalnom uspehu PokerStars-a. Najbrži čovek u istoriji, Jusein Bolt, zaštitno je lice 888pokera, dok su i druge slavne ličnosti, poput Kevina Harta, Bena Afleka i Paris Hilton, povezane sa kompanijama koje se bave klađenjem i igrama na sreću.

Na kraju, ove kampanje nisu samo obične promocije – one predstavljaju jedinstvenu sinergiju sporta, zabave i marketinga. Ličnosti poput Majkla Džordana koriste svoj imidž i autoritet kako bi dodatno ojačale veze sa publikom i obogatile svoje post-sportske karijere, dok kompanije iz ove industrije dobijaju dodatnu vidljivost i kredibilitet kroz angažovanje ovih ikona.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA