Sara (10) imala više od 70 novih povreda kad su je našli mrtvu: Pored kuće nađena krvava palica, oklagija...

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mala Sara Šarif (10) koja je umrla nakon kampanje zlostavljanje od strane oca, maćehe i ujaka, imala je više do 70 novih spoljašnjih povreda kada je njeno telo pronađeno, rečeno je na sudu.

Sara je takođe pronađena sa unutrašnjim povredama i ranama zadobijenim pre napada koji je doveo do njene smrti u porodičnoj kući u Vokingu, u Sariju, prošle godine, rečeno je na sudu.

Zadobila je ubodne rane, opekotine, modrice i ogrebotine, a obdukcijom je utvrđeno da je Sara imala "verovatne tragove ljudskog ugriza", opekotine izazvanu peglom i od vruće vode.

Njen otac Urfan Šarif (42), maćeha Beinaš Batul (30) i ujak Faisal Malik (29) negirali su ubistvo.

Sara Sharif Šarif Urfan Sharif Beinash Batool Foto: Tanjug/AP

Patolog dr Natanijel Keri, koji je obavio obdukciju, rekao je na sudu da je Sara imala ubodnu ranu na glavi, kao i znake da je udarena izduženim predmetom ispod pupka.

Uzrok Sarine smrti je patolog naveo kao "komplikacije koje nastaju usled višestrukih povreda i zanemarivanja", prenosi BBC.

Na njenom telu je takođe bilo nekoliko ožiljaka od ranijih povreda, dodao je on.

Sara Sharif suđenje otac ujak Foto: Tanjug/AP

Na sudu je takođe rečeno da je Sara dve godine pre smrti bila izložena nasilju, gde je tučena i vezivana.

Ona je zadobila 11 preloma kičme, opekotine zadnjice izazvane peglom i znake traumatske povrede mozga, rečeno je u sudu.

Tužilac Bil Emlin Džons je ranije rekao da su u blizini porodične kuće pronađeni krvava palica za kriket, oklagija sa Sarinim DNK, metalna šipka, kaiš i konopac.

Otkriveno je i da je otac dan nakon Sarinog ubistva, pošto je pobegao u Pakistan, pozvao policiju i priznao da ju je ubio.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA