Sahranjena Ana koju je suprug ubio pred decom, reči njenog sina kidaju dušu: "Mama, izvini..."

 
A. M.
A. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Porodica i prijatelji oprostili su se u utorak od Ane Kristine Duarte (38), koju je suprug ubio u Italiji. Njen najstariji sin, koji je svedočio ubistvu zajedno sa još dvoje dece, prišao je maminom kovčegu i izvinio joj se što nije mogao da je spasi.

Anu je na smrt izbo njen suprug Ezio di Levrano u noći 6. septembra ove godine, u kući u kojoj je par živeo u okrugu Pezaro.

Njeno troje dece od 14, 13 i 6 godina bilo je u kući kada je njihov otac ubio majku, prenose italijanski mediji.

Njen nastariji sin je na sahrani prišao majčinom kovčegu i izgovorio je reči koje kidaju dušu, a koje je sa ostalima podelio sveštenik.

"Mama, izvini što nisam mogao da te spasim. Obećavam da želim da postanem bolja osoba, već sam dobio 3 i 4 u školi", poručio je dečak majci dok se poslednji put opraštao od nje.

Ana Cristina Foto: instagram

Sveštenik je dodao da su ovo najlepša čuda - nada da svi možemo da budemo bolji.

"Rekao sam mu hvala, jer i ja želim da budem bolji", dodao je sveštenik.

Da podsetimo, Ana i njen suprug su bili u braku 14 godina. Par dana pre zločina, Ezio je bio u policiji i rekao da je njegova supruga napustila njihov dom.

Policija je posumnjala da se tu radi o nečemu više, a onda se u stanici pojavila i Ana. Rekla je da je žrtva nasilja u porodici i da je želela da pobegne od njega, ali da na kraju to nije prijavila.

Nije sasvim jasno šta se dalje desilo, ali se veruje da se Ana vratila kući u petak kako bi uzela decu.

To je dovelo do još jedne svađe sa suprugom, nakon čega ju je izbo i to pred decom.

Devojčica (13) je pokušala da pomogne majci tako što je stavila peškir na njenu ranu, ali je to bilo uzalud. Ana je preminula nakon što je prebačena helikopterom u bolnicu.

Sada je otkriveno i kako je najstariji sin uspeo da spasi brata i sestru nakon zločina.

On im je viknuo "brzo, bežite", nakon čega su svo troje pobegli iz kuće i sakrili su kod prvih komšija, koji su odmah pozvali policiju.

Karabinjeri su ušli u trag osumnjičenom nakon što je pobegao i pronašli su ga kako se krije u obližnjem selu. Oduzeto je i oružje kojim je izvršeno ubistvo.

On je već bio uhapšen 2004. godine zbog droge.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA