Misterija nestale dece šokirala Balkan, oglasio se sin kontroverznog tajkuna: "Oteo ih je moj otac"

 
A. R.
A. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Nestanak troje dece tajkuna iz Rumunije prodrmalo je čitav Balkan, a javnost je dodatno šokirao sin iz prvog braka kontroverznog biznismena, koji je u programu uživo rekao da je za otmicu njegovih polusestara i polubrata kriv njegov otac Adrijan Marcijan!

On je rekao da njegov otac nikada nije bio oženjen majkom nestale dece, iako je decu zakonski priznao.

On je istakao da je odnos između dece i majke bio pun ljubavi, te da nikada nije bilo konflikata niti problema.

"Pokušaću da sumiram. Odnos između majke i dece nikad nije bio konfliktan. Uvek ih je obasipala ljubavlju i nikada ih nije ni na koji način uznemiravala ili zlostavljala. Dok je sa mojim ocem bila drugačija priča, on je njima manipulisao", rekao je Adrijan, sin iz prvog braka poznatog milionera, koji nosi očevo ime.

Mlađi Adrijan kaže da je video-snimak, koji su deca navodno uputila majci, montiran, za šta optužuje oca za kojeg govori da je sve ovo "vešto izrežirao".

Na pitanje voditeljke zašto bi njegov otac oteo decu, a onda pozvao pomoć i prijavio kidnapovanje, Adrijan je rekao da je morao da napravi "maskaradu".

"On je imao delimično starateljstvo, nije mu bilo dozvoljeno da prilazi deci bliže od 150 metara, a decu je dobila majka", naveo je sin.

Polubrat nestale dece se dotakao i poslovnog partnerstva između poznatog bivšeg rumunskog fudbalera Adrijana Mutua, za koje kaže da je propalo jer ga je njegov otac prevario za tri miliona evra.

Ko je Adrijan Marcijano?

Inače, Adrijan Marcijano je poznat javnosti kao kontroverzni milioner sa poslovima u nekoliko oblasti. Na internetu se može pronaći podatak da je 2006. godine osnovao firmu Martian koja posluje u oblasti proizvodnje biodizela, ekoloških i biorazgradivih proizvoda za čišćenje, odmašćivanje i sanitaciju, kao i građevinarstva.

Adrijan je poreklom iz okruga Kluž i u prošlosti je bio pokrovitelj fudbalskog tima UTA Arad.

On je bivši poslovni partner fudbalera Adrijana Mutua. Kako prenose rumunski mediji, njih dvojica su pokušala da otpočnu posao i postanu vlasnici biodizela u Italiji, ali je došlo do međuljudskih problema i na kraju su bili na sudu.

(Telegraf.rs)

Video: Misterije koje se kriju iza lika Brajana Volša: Prevare, skandali...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA