Digli borbene avione zbog pretnje bombom: Pratili letelicu na drugi aerodrom, drama kod Singapura

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Singapurska ratna avijacija je u utorak uveče mobilisala dva borbena aviona zbog dojave da postoji pretnja bombom u avionu avio-kompanije Er Indija ekspres koji je leteo za Singapur, saopštio je danas ministar odbrane Singapura, Ng Eng Hen, na svom nalogu na Fejsbuku.

"Dva aviona F-15SG singapurske ratne avijacije su poletela i pratila let Air India AXB684 daleko od naseljenih područja nakon što je aviokompanija primila mejl u kojem se tvrdi da je u letelici bomba", naveo je ministar Ng Eng Hen u objavi na Fejsbuku i dodao da je to bio treći potvrđeni incident u roku od dva dana koji se odnosi na pretnju u nekom avionu kompanije Er Indija, prenosi Rojters.

On je rekao da je avion bio praćen do bezbedne lokacije i da je u 22.04 sati po lokalnom vremenu sleteo na aerodrom Čangi.

"Kada je avion sleteo, predat je policiji aerodroma", potvrdio je ministar, a policija je kasnije saopštila da u avionu "nisu pronađeni preteći predmeti" nakon obavljenih sigurnosnih provera.

U toku je istraga ovog slučaja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Policija na Vračaru završila uviđaj i odnela predmet za koji se sumnja da je bomba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA