Balkanski tajkun dobio video otete dece, ćerka se obratila mami: Odmah ga dao policiji, za sve krivi ovu osobu

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Deca kontroverznog rumunskog biznismena, milionera Adrijana Marcijana, vode se kao nestala nakon što ih je navodno dadilja izgubila.  Dan nakon što se deci gubi trag, biznismen je objavio snimak dece.

"Roksana, džabe si naterala ove ljude da nas odvedu kod tebe. Nećemo da idemo kod tebe. Ovi ljudi su nas slagali da nas vode kod tate, a u stvari su hteli da nas dovedu kod tebe", čuje se kako se najstarija devojčica obraća mami.

Tajkun, koji neko vreme živi u Španiji, rekao je da je dobio snimaki direktno za sve optužuje njegovu ženu, a zatim je rekao da ga je prosledio policiji i medijima.

U međuvremenu su majka i dadilja koja je ćuvala decu saslušani u policiji.

Decu uzrasta 7, 9 i 11 godina navodno je oteo otac nakon što je sud doneo odluku da starateljstvo pripadne majci.

Dve devojčice i dečak živeli su u kući u gradu Santandrei u okrugu Hunedoara.

Roditelji su već duže u ratu oko dece jer su oboje, i majka i otac, imali određene zabrane tokom postupka. Naime, ocu je bilo zabranjeno da im priđe bliže od 150 metara, a majci se sudi jer je deci pretila smrću. Nakon odluke suda, oba roditelja u sudski lišena prava.

Međutim, nakon toga je usledila odluka da će deca ipak biti kod majke.

Za mališanima je pokrenuta nacionalna potraga nakon što ih je navodno dadilja izgubila, odnosno, od kada su otišli iz kuće.

"Policija nastavlja sa istražnim aktivnostima i potragom za troje maloletnika čiji je nestanak prijavio otac u ponedeljak, a u radijusu sela Santandrei. Reč je o dve devojčice i dečaku uzrasta 7, 9 i 11 godina", saopštio je portparol policijskog inspektorata okruga Hunedoara Bogdan Nicu.

Policija je zamolila sve koje imaju bilo kakvu informaciju o deci da se jave na istaknute brojeve telefona ili u policiju.

Antonio Adrijan je visok oko 1,45 metara, ima 50 kilograma, smeđe oči, kratku, svetlu kosu i nosi naočare. Njegova sestra Ranija je visoka 1,55 metara, ima oko 60 kilograma, smeđe oči, dugu braon kosu, svetle je puti i ima okruglo lice. Najmlađa Raisa visoka je oko 1,40 metara, ima 40 kilograma, smeđe oči, dugu braon kosu i nosi naočare.

Policiji nije poznato u kojoj su odeći deca bila kada su navodno oteta.

(Telegraf.rs)

Video: U Muzeju nauke i tehnike otvorena izložba koja se bavi veštačkom inteligencijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA