Majka zadavila troje dece trakom za vežbanje, muž i dalje živi sa njom: "Ona je brižna, želi da pronađe mir"

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Prošlo je skoro dve godine od kako je troje nedužne dece ubijeno u psihotičnom napadu majke Lindzi Klensi iz Masačusetsa, a njihov otac kaže da "bol za njima i dalje ne jenjava".

Majka, kojoj i dalje nije suđeno za zločin koji je počinila, kaže da je doživela psihotični napad u sklopu postporođajne depresije i da nije bila svesna šta radi.

Linzi je 24. januara 2023. godine zadavila petogodišnju Koru, trogodišnjeg Dosona i sedmomesečnu bebu Kalana, a zatim skočila sa prozora kuće na drugom spratu. Međutim, žena je preživela pad.

Patrik Klensi, otac ubijene dece, posle skoro dve godine obratio se javnosti i rekao da i dalje živi za Lindzi jer zna da ona "nije bila svesna šta radi".

On se prvi put oglasio odmah nakon zločina i rekao da je "prava Lindzi duboko brižna majka, kao i da joj želi da pronađe mir".

Par je kuću u Deksberiju, u Masačustesu, gde su on i Lindzi živeli sa decom, prodali, a kupili su stan u Njujorku.

Lindsay Marie Clancy deca Foto: Facebook/ Lindsay Marie Clancy

"Nema više kuće, nema dece, ostali smo samo nas dvoje. Nisam bio oženjen za čudovište, već za nekog ko je bolestan", rekao je Patrik, piše Metro.

Iako je javno oprostio Lindzi ubistvo njihove dece, ženi će tek biti suđeno, a advokati imaju plan da je brane na osnovu njene neuračunljivosti.

"Nedostaju joj deca, znam da je to ludo, ali to je realnost", rekao je muž i dodao da je njihov stan u Njujorku ceo u slikama dece.

Suđenje Lindzi će biti nastavljeno krajem ove godine ili početkom sledeće, a u prvom planu će biti Linzina borba sa porođajnom depresijom oja je trajala duži vremenski period.

Tužioci navode da je majka detaljno planirala ubistvo svoje dece i da je od muža tražila da završava poslove po kući dok je ona sprovela zločin u delo.

Lindsay Marie Clancy deca Foto: Facebook/ Lindsay Marie Clancy

Patrik je tog kobnog dana radio iz kućne kancelarije i izašao napolje do prodavnice, a kada se vratio u kuću prvo što je primetio bila je neobična tišina.

"Kada sam pogledao unutra, primetio sam krv na podu ispred ogledala i otvoren prozor. Odmah sam strčao niz stepenište i u zadnjem dvorištu ugledao ženu na zemlji", rekao je.

Žena je bila svesna, sa posekotinama na zglobovima i vratu, a kada ju je upitao gde su deca, ona mu je jasno odgovorila: 'U podrumu'". dodao je.

Otrčao je do podruma i zatekao decu u beživotnom stanju, zadavljenu trakom za vežbanje, nakon čega se čuo vrisak koji je trajao jako dugo i povikivanje: "Ubila je decu".

(Telegraf.rs)

Video: Sve o stravičnom zločinu koji je potresao Bosnu: Komentar novinara koji je od početka na slučaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Starac Foco

    15. oktobar 2024 | 15:06

    50% ljudi je abnormalno. Ne bi me iznenadilo da ga ova ili otruje ili ubije na spavanju. A tek jadnici koji su kupili tu kucu uzasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA