Prijatelj Tamare poginule u Americi: "Tri dana pred smrt skakala je iz aviona, a ubio je motor"

 
D. K.
D. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 5

"Vest da je Tamara poginula u Americi dočekao sam sa nevericom. Samo tri dana ranije skakala je iz aviona, podelila je slike na Instagramu, bila je presrećna. A onda čujem da je stradala na motoru, da je trenutak nepažnje odneo takav jedan divan život. Bila je odvažna, imala je mnogo planova u životu a sada je sve to nestalo u trenutku, zaista smo svi mnogo pogođeni!"

Ovako govori prijatelj Tamare Lapadatović (35) koja je poginula u Njujorku kada je motocikl kojim je upravljao njen momak Aleksandar Jokanović (32) udarilo vozilo “tojota RAV4”. Tom prilikom smrtno je stradao i Jokanović koji je crnogorski državljanin.

Tamara je rodom iz Kladova a prema rečima njenog prijatelja, u Niš je došla kada je imala dvadesetak godina.

"Upoznali smo se mislim, čim je došla u Niš. Radila je kao hostesa u klubovima i restoranima. Ja sam takođe radio u jednom od tih klubova pa smo se tamo i sreli i odmah se sprijateljili. Bila je atraktivna i imala je dosta posla, znam da je bila promoterka i na Sajmu automobila. Mnogo je bila dobra, spremna da uvek svima pomogne. Kada je moja mama otvorila radnju trebala joj je reklama i ja sam se setio Tamare. Pitao sam je da li bi delila flajere sa našik reklamama i ona je to rado prihvatila. Takva je bila, uvek je bila spremna svakome da se nadje. Međutim, mislim da joj Niš nije ispunio očekivanja, nije mogla da zaradi koliko je želela i da živi kako je htela. Imala je neke prijatelje ali i rođake u Americi i odlučila je da se odseli u Njujork. Kada je otputovala više se nismo čuli ali smo se pratili preko društvenih mreža i tako ostali u vezi. Video sam da je i tamo radila kao hostesa u hotelima i da je bila veoma zadovoljna životom u Americi", nastavlja ovaj Nišlija.

Vest o Tamarinoj smrti do njega je došla preko zajedničkih prijatelja.

"Video sam da šeruju neku informaciju o njoj, pogledao sam o čemu se radi, nisam mogao da verujem kada sam video da prikupljaju pomoć za prenos njenog tela u Srbiju. Tek tada sam saznao da je poginula na motociklu. Ne znam šta da više kažem osim da je ostavila veliku prazninu u životima svih nas koji smo je poznavali", zaključio je prijatelj stradale devojke.

Na fejsbuk profilu stradale devojke postavljene su njene fotografije sa prošlogodišnjeg letovanja na Krfu. Takođe, brojne su slike i apartmana njenih roditelja u Kladovu uz njenu molbu prijateljima da ih podele i lajkuju.

S obzirom na to da se prikupljaju sredstva za transport njenih posmrtnih ostataka u Srbiju, još nije poznato kada će devojka biti sahranjena.

(Telegraf.rs)

Video: Svečana akademija povodom obeležavanja 100 godina od osnivanja Instituta za javno zdravlje Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    15. oktobar 2024 | 12:39

    trazila preko hleba pogacu

  • Nbgd

    15. oktobar 2024 | 12:48

    Žena od 36 godina, bez porodice, dece, karijere- luta po svetu i živi riskantno bez cilja.

  • Lord

    15. oktobar 2024 | 13:27

    Motor je za one koji imaju nesto u glavi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA