Čistač ulica koristio to što liči na Kijanu Rivsa da namami žrtve: Drogirao i silovao tri žene

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Čistač ulica u Rimu, prestonici Italije, koji je koristio to što liči na holivudsku zvezdu Kijanu Rivsa da namami žene na dejtove, osuđen je na robiju zbog drogiranja i silovanja tri žrtve.

Ubaldo Manuali (59) osuđen je na devet godina i deset meseci robije zbog seksualnog nasilja i deljenja eksplicitnih slika.

Tokom istrage otkriveno je da je Manuali, koji je zahvaljujući svom izgledu uspeo da ubedi tri žene, koje je upoznao na društvenim mrežama, da se sretnu s njim uživo, pre nego što je izvršio krivična dela.

Tokom mučnog suđenja, žene su otkrile da su sve upoznale čistača putem jednog od njegovih šest različitih naloga na društvenim mrežama, gde se hvalio svojom sličnosti sa holivudskim glumcem Kijanu Rivsom. On ih je zavodio i sticao njihovo poverenje.

Bez njihovog znanja u piće im je sipao tablete za spavanje. Kada su postale nesvesne, žrtve su bile silovane, a zlostavljanje je snimano pre nego što je Manuali delio snimke među svojim prijateljima.

Istražitelji su zaplenili sve Manualijeve mobilne telefone i lap top računare. Otkriveno je da je čuvao ne samo sve poruke sa ženama, već i slike i snimke.

Tužilac Mikele Adragna je tražio oštru kaznu:

"Ova vrsta nasilja je ozbiljnija od fizičkog nasilja, suptilnija je jer koristi psihofizičku slabost žena. Kao da je to dvostruko nasilje. A Manuali je zaslepljen seksualnim ishodom i svojim zadovoljstvom".

Policija je istragu započela nakon što je poslednja žrtva manijaka Stefani Lioci iz Kapranika (region Lacio) podnela prijavu. Nakon što je provela noć sa Manualijem, ona je otišla u hitnu pomoć, jer se probudila zbunjena i omamljena.

Na telefonu čistača cipela pronađene su fotografije i video snimci zlostavljanja, dok je ona izgledala polusvesno. Zatims u pronađeni i snimci drugih ž

Kijanu Rivs Holivudski star: Kijanu Rivs Foto: Tanjug/AP/Richard Shotwell/Invision

rtava.

"Svaki put kada smo izlazili zajedno, hvalio se da je imao hiljadu žena. Bio je opsednut svojom lepotom, s tim da se ističe", rekla je Stefani Lioci lokalnim medijima.

Žrtvama će biti isplaćena ukupna ošteta od skoro 25.000 evra. Sudija je naveo da je osuđeni imao "izraženu kriminalnu sposobnost vođenu manijakalnom perverzijom za zadovoljenje svojih seksualnih impulsa, omamljivanjem žrtava kako bi se izbegla moguća odbijanja".

Kada je presuda objavljena, Ubaldo Manuali je delovao nezainteresovano, najavio je žalbu insistirajući - "Znam da nisam ništa uradio".

(Telegraf.rs)

Video: Kijanu Rivs i grupa Dogstar nastupila na Arsenal festu u Kragujevcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA