Ovo je Crnogorac koji je poginuo sa Tamarom u Njujorku: Zajedno stradali u strašnoj nesreći

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Državljanin Crne Gore Aleksandar Jokanović poginuo je tokom vikenda sa svojom devojkom Tamarom Lapadatović (35) u stravičnoj nesreći u Njujorku.

Tamara i Aleksandar su u nedelju bili na motociklu, kada je na njih naleteo automobil u blizini 3. avenije na Menhetnu. Od siline udarca i jedno i drugo su preminuli na licu mesta.

"Muškarac (32) i 35-godišnja žena poginuli su nakon što je motocikl kojim su se vozili udario u Tojotu RAV4 u blizini 3. avenije i E. 103. ulice na Menhetnu oko 4.43", saopštila je policija.

Na sajtu GoFundMe prikupljaju se novčana sredstva kako bi se telo stradalog Aleksandra vratilo u Crnu Goru.

"U nedelju, 13. oktobra 2024. godine, tragično smo izgubili svetlo u našim životima, Aleksandra Jokanovića, koji je preminuo u razornoj saobraćajnoj nesreći. Aleksandar je mnogima bio ne samo drag prijatelj već i pozitivna duša koja je donosila radost i osmehe svima koje je sreo. Njegova dobrota, toplina i smeh će duboko nedostajati", navodi se na stranici u kojoj se mole građani da pomognu porodici.

"U ovom neverovatno teškom vremenu, želimo da odamo počast Aleksandru i da podržimo njegovu porodicu dok se suočavaju sa ovim nezamislivim gubitkom. Prikupljamo sredstva da pomognemo u pokrivanju troškova transporta Aleksandrovih posmrtnih ostataka iz SAD u Crnu Goru i da pružimo pomoć njegovoj porodici u ovom srceparajućem trenutku", dodaje se.

Podsetimo, na istom sajtu se skuplja novac i da se Tamarino telo vrati u rodnu Srbiju.

"Bila je živa duša, uvek je zračila pozitivnošću i toplinom. Od preseljenja u Njujork 2017. donosila je radost svima oko sebe, suočavajući se sa životom sa osmehom i nepokolebljivom dobrotom. Bila je voljena sestra, ćerka i prijateljica", piše na stranici na kojoj se prikuplja novac za njenu porodicu.

(Telegraf.rs)

Video: Jezive scene sa udesa na putu: Autobus razbijen, auto skoro smrskan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нена

    15. oktobar 2024 | 11:28

    Туга,не дај Боже никоме, саучешће породицама.

  • Zola

    15. oktobar 2024 | 11:15

    Ko se u koga zabio to ni ptice ne znaju. Nego, u avion pa nam to ispitajte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA