Raznet automobil u Moskvi: Među povređenima i dete, pokrenuta hitna istraga

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Tri osobe, među kojima i jedno dete, povređene su u eksploziji automobila na jugozapadu Moskve, saopštilo je danas moskovsko odeljenje Istražnog komiteta Rusije i potvrdilo da je otvorena istraga za pokušaj ubistva.

Nastradali su prebačeni u gradske zdravstvene ustanove, navodi se u saopštenju Istražnog komiteta, prenosi agencija Interfaks.

Istražitelji i kriminolozi Istražnog komiteta, zajedno sa operativnim službama, vrše uviđaj na mestu incidenta i u narednom periodu znaće se više o vrsti eksploziva i zdravstvenom stanju povređenih, saopšteno je iz Istražnog komiteta Rusije.

Ranije su lokalni mediji objavili da je u Profsojuznajskoj ulici eksplodirala naprava domaće izrade postavljena između haube i šoferšajbne vozila, pri čemu su povređene tri osobe, među kojima i jedno dete.

Policijske službe su potvrdile agenciji Interfaks da je jedna od žrtava Viktor Mišačov, biznismen koji je na čelu ili je suvlasnik više desetina kafića i restorana u Moskvi, Sankt Peterburgu, Tatarstanu, Sverdlovsku i Novosibirsku.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Ovo su osumnjičeni za teroristički napad u Moskvi, preti im doživotni zatvor

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA