Momak detaljno isplanirao Rebekino (18) ubistvo: Otkrivena "lista za odstrel" u kojoj je sve detaljno planirao

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Nesrećna Rebeka (18) iz nemačkog Bajrojta svirepo je ubijena zbog zaslepljenosti njenog momka koji je, uprkos omaložavanju i maltretiranju koje je kako sam kaže trpeo, rešio da ubije bivšu devojku i dva dana pre ubilačkog pohoda napravio je "listu za odstrel".

On je dva dana pre brutalnost ubistva napravio detaljan plan šta sve treba da uradi i kako će dobiti alibi, a onda i gde će odložiti oružje.

Na suđenju, koje se odigralo u petak u okružnom sudu Bajrojt, predstavljen je plan koji je tinejdžer napravio što je izazvalo žustre reakcije.

"Prtljag, rukavice, novčanik, ključevi, mobilni telefon, nož, ranac...", navodi se na listi koju je Leon sačinio 22. maja, samo dva dana pre nego što je 30 puta izbo Rebeku, piše Bild.

Mladić je, neposredno pre ubistva, posetio jedan festival i restoran brze hrane, kako bi imao alibi.

Takođe, na listi stoji da je planirao da zove Rebeku i kaže joj da planira da se ubije, ali da ona o tome nikome ne sme da kaže i da mora da dođe da razgovaraju.

"Trči gore, pozvoni, nosi sa sobom rukavice i nož", navodi se dalje u listi.

Posle zločina, morao je da očisti oružje i ponese sav novac sa sobom. Takođe, planirao je da iskoristi Rebekin prst kako bi upravljao njenim mobilnim telefonom.

"Baci kesu za đubre sa telefonom, gradski park? Ili železnička stanica Bindlah? Zaustavi se u šumi Sas i zakopaj noževe u mraku. Idi kući", stajalo je na listi.

Leon se na sudu žalio da je trpeo maltretiranje od strane bivše, ali nije rekao da je i on nju vređao i ponižavao. Na kraju je došlo do raskida, ali to nije ono što je Leona zadovoljilo.

Nakon što je počinio gnusan zločin, on je iste večeri, oko 22.30 časova, stao ispred kamere svog telefona i sav krvav snimio video.

"Moja devojka, bivša devojka, koju sam toliko voleo... Video sam je kako krvari, isečen vrat, ali ništa... Ne osećam baš ništa dok to gledam", rekao je Leon koji je optužen da je 24. maja ubio svoju dragu iz detinjstva sa čak 30 uboda nožem, piše Bild.

(Telegraf.rs)

Video: Škoti u Minhenu piju i pevaju na ulici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA