"Gledao sam svoju bivšu kako krvari i nisam osećao ništa": Momak ubio Rebeku (18) i snimio video sa porukom

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Rebeka iz Bajrojta, u Nemačkoj, svirepo je ubijena od ruke svog momka Leona D. (19) koji se sumnjiči da je izbo nožem svoju tinejdžersku ljubav jer ga je ostavila.

Bolnom raskidu prethodilo je mnogo toga. Kako Leon kaže, devojka ga je omalovažavala, maltretirala i fizički ugnjetavala. Ali, ipak raskid nije želeo.

On je na sudu rekao da je za ubistvo kriva samo ona - Rebeka.

Nakon što je počinio gnusan zločin, on je iste večeri, oko 22.30 časova, stao ispred kamere svog telefona i sav krvav snimio video.

"Moja devojka, bivša devojka, koju sam toliko voleo... Video sam je kako krvari, isečen vrat, ali ništa... Ne osećam baš ništa dok to gledam", rekao je Leon koji je optužen da je 24. maja ubio svoju dragu iz detinjstva sa čak 30 uboda nožem, piše Bild.

Leon je na sudu šokirao svojom pričom i pravljenjem žrtve od sebe, a kako je i sam rekao, par se više puta svađao i imao problema tokom veze. Često ga je devojka vređala i nazivala pogrdnim imenima.

Međutim, ubrzo su isplivala dopisivanja između Leona i Rebeke koja navode da se i on loše ponašao prema njoj i da joj se nije obraćao sa poštovanjem. U jednoj zabelešci navodi se da Leon Rebeku naziva "antisocijalnom kučkom" i "prljavim tumorom".

Rebeka i Leon su bili zajedno od 2020. godine, a išli su u isti razred u srednjoj školi u Bajrojtu. Zajedno su pohađali i časove plesa. U oktobru 2023. godine, Rebeka raskida sa Leonom.

U maju Leon pravi "konretan plan" kako da ubije Rebeku. Dva dana kasnije, 24. maja, Leon ubija Rebeku.

(Telegraf.rs)

Video: Jutro nakon što se srušio deo mosta: Sreća da ni jedno vozilo nije bilo u trenutku rušenja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA