Pogledajte kako je grupa pljačkaša očas posla opelješila voz u Čikagu: Sve su nosili, televizore, friteze...

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Neverovatan video snimak napravljen iz helikoptera pokazao je kako je grupa od oko 30 pljačkaša od kojih su neki bili naoružani, očas posla opelješila jedan od vagona teretnog voza u Čikagu.

Kako je preneo "Foks njuz", lopovi su nosili sve što im je palo pod ruku, od televizora do friteza.

Nakon grupne pljačke i incidenta koji se dogodio oko 14,40 sati, najmanje šest osoba je uhapšeno, dok je voz bio zaustavljen i čekao prebacivanje na susedni kolosek na zapadnoj strani grada, saopštila je železnička kompanija "Union Pacific".

Nekoliko desetina pljačkaša vidi se na snimku kako otvaraju vrata kontejnera i pljačkaju robu iz kutija. Policija je javila da su osumnjičeni bili naoružani pištoljima i otvaračima za brave, izveštava "Fox 32 Chicago".

Osumnjičeni su stavljali ukradene stvari u nekoliko vozila, a ubrzo je stigao i beli kamion kako bi razbojnici lakše mogli d aodnesu svoj plen. Pljačka je izvršena usred dana.

Ubrzo se na licu mesta pojavila i policija koja je potegla oružje kako bi rasterala lopove. Svedoci su rekli za "ABC7" da je pljačka trajala skoro sat vremena pre nego što je policija stigla.

"Pljačke železnica nisu bez žrtava i predstavljaju bezbednosnu pretnju za javnost, naše zaposlene i lokalne policijske službenike", izjavio je portparol "Union Pacific".

Union Pacific saopštava da je deo ukradene robe vraćen. Zbog posledica incidenta, obustavljen je putnički saobraćaj oko 16,40 sati.

Pljačke vozova nisu neuobičajene u "Vetrovitom gradu", kako nazivaju Čikago, a sličan incident dogodio u avgustu ove godine, objavio je "ABC7".

(Telegraf.rs)

Video: Orobili radnju za 100 sekundi: Odneli telefone vredne 100.000 evra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    13. oktobar 2024 | 19:44

    Naravno da ce pljackati kada drzava za ove ljude nema sluha, a ima samo sluha kada Zelenski dodje i kuka za desetine milijardi dolara. Sve je vise sirotinje, klosara i bezkucnika po Americi. Dok su demokratski olosi i zlocinci Ukrajini do sada dali preko 300 milijardi, njihov narod gladuje i pljacka.

  • Goxy

    13. oktobar 2024 | 19:20

    Cikago sve vise lici na zoo vrt pogotovo neki delovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA