"Tatino telo je tamo, a mamino je u ormanu": Trenutak kada je ćerka priznala da je ubila svoje roditelje

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Objavljen je video snimak jezivog trenutka kada Virdžinija Mekalof, koja je ubila roditelje, otkriva gde je sakrila njihova tela.

Ovo je uznemirujući trenutak kada žena, koja je ubila svoje roditelje i živela s njihovim telima četiri godine, otkriva policiji gde ih je sakrila, preneo je "Dailymail".

Virdžinija Mekalof (36) uhapšena je zbog trovanja svog oca Džona (70) lekovima na recept, a potom i ubistva majke Lois (71) nožem u njihovoj kući u Čelmsfordu, Eseks, prošle godine.

Snimak s policijske kamere otkriva jezive reči koje je Mekalof izgovorila kada ju je pravda konačno sustigla četiri godine nakon ubistava koja su se dogodila negde u junu 2019. godine. Ova 'patološka lažljivica' može se čuti kako govori policajcima: "Tata je tamo unutra, mama je u ormaru".

Ona je sakrila očevo telo u "improvizovani grob" maskiran kao krevet, dok je majčine ostatke sakrila u ormaru na spratu. Policajcima je rekla da je "malo komplikovano", jer ima pet ormara za garderobu.

Na snimku deluje kao da pokušava da suzbije osmeh dok govori policajcu kamenog lica:

"Oraspoloži se, uhvatio si lošu osobu. Znala sam da će ovaj trenutak doći, na kraju", rekla je i dodala_

"Ispravno je da služim kaznu, pa, da".

Virginia McCullough Žrtve kćerke monstruma: Džon (70) i Lois (71) Foto: Essex Police / PA Images / Profimedia

Policija je saopštila da je Mekalof sprovodila "metodičnu kampanju obmane, izdaje i prevare" nakon što je preuzela finansije svojih roditelja – što je kulminiralo njenom odlukom da ih ubije i sakrije zločin kako bi mogla nastaviti da koristi njihov novac.

Rođaci, koji su godinama verovali da su njeni roditelji na dugim putovanjima ili bolesni, molili su sudiju da je zauvek zatvori. Majčin brat rekao je sudu da će u zatvoru imati "puno vremena da planira nešto novo".

Veruje se da je ona potrošila više od 150.000 funti svvojih roditelja.

Sudija Džastis Džonson, kako je Telegraf.rs ranije izvestio, opisao je njene postupke kao "grubo kršenje poverenja koje treba da postoji između roditelja i dece".

Virginia McCullough Detalj sa suđenja Foto: Elizabeth Cook / PA Images / Profimedia

Detektiv Rob Kirbi, izjavio je da je ćerka ubica lagala policiju za svaki aspekt njenog života i da nije govorila istinu.

"Njene akcije bile su promišljene, metodične i izvedene na način da prikriju ono što je učinila što je duže moguće. Ovo su bile radnje osobe koja je izdvojila vreme da isplanira i izvrši ubistvo svojih roditelja radi očuvanja sopstvene sigurnosti i lične koristi, pre nego što je godinama živela samo nekoliko metara od tela svojih žrtava", rekao je on i nastavio:

"Tokom naše istrage stvorili smo sliku o ogromnom nivou obmane, izdaje i prevare u koje je bila uključena. To je bilo šokantno i monumentalno. Lagala o gotovo svakom aspektu svog života, održavajući privid kako bi prevarila sve bliske osobe i očigledno iskorišćavala dobru volju svojih roditelja".

(Telegraf.rs)

Video: Policajka završila u bolnici: Kolege je povredile tokom vršenja službene dužnosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA