Delovi tela pronađeni u zamrzivaču u Koloradu pripadaju tinejdžerki (16), koja je poslednji put viđena 2005.

 
A. P.
A. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Delovi tela pronađeni u zamrzivaču jedne kuće u Koloradu pripadaju jednoj 16-godišnjoj tinejdžerki koja je poslednji put viđena još 2005. godine!

Devojka je biološka kćerka prethodnog vlasnika kuće u blizini Grand Džankšona, a njen nestanak nikada zvanično nije prijavljen, saopšteno je iz šerifove kancelarije, prenosi "NBC njuz".

Čitav slučaj teko je dobio još više na misterioznosti. Delovi tela pronađeni u zamrzivaču ranije ove godine nakon što je kuća u Koloradu prodata identifikovani su kao delovi tela 16-godišnje Amande Leariel Overstrit, zaopštile su vlasti.

"Smrt Amande Leariel Overstrit se istražuje kao ubistvo, a istraga je u toku", saopštila je kancelarija šerifa okruga Mesa.

Jezivo otkriće dogodilo se u januaru nakon što je kuća prodata novom vlasniku. Novi vlasnik je ponudio da pokloni besplatno taj zamrzivač ko bude zainteresovan, naveli su iz šerifove kancelarije.

U zamrzivaču su se nalazile glava i podlaktice sa rukama. Policija je dobila poziv 12. januara, nakon što je osoba koja je tvrdila da je pronašla zamrzivač, pronašla delove tela u njemu.

Poslednji put je Amanda viđena ili se o njoj čulo u aprilu 2005. godine.

"Okolnosti oko njenog nestanka su i dalje pod istragom, kao i kontinuirano forenzičko testiranje dokaza. Ne postoji nijedna evidencija da je Amanda Overstrit ikada prijavljena kao nestala", navode nadležni.

Kancelarija mrtvačnice okruga Mesa je u petak saopštila da su ostaci identifikovani i da se način smrti istražuje kao ubistvo. Ostatak njenog tela tinejdžerke nije pronađen.

Uzrok smrti nije utvrđen. Istraga je u toku, a novi detalji za sada neće biti objavljivani. Analiza DNK pomogla je u potvrđivanju identiteta, potvrdili su iz policije.

Amanda je živela u područjima Grand Džankšon i okruga Haris u Teksasu, navela je kancelarija mrtvačnice.

Šerifova kancelarija je naglasila da je kuća pod novim vlasništvom i da trenutni vlasnik kuće "nema nikakve veze s prethodnim slučajem".

"Kuća je kupljena, potpuno renovirana i prodata trenutnom vlasniku", saopštila je šerifova kancelarija.

Ovaj slučaj spada u one koji su privukli veliku pažnju javnosti i dokumentarista sa Netfliksa iz serijala "True Crime".

(Telegraf.rs)

Video: Strašna nesreća na nebu iznad Denvera: Sudarila se dva mala aviona, tri osobe poginule

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA