Policajac drogirao ženu da bi mogli da je siluju na svingerskim zabavama: Ovo je monstrum iz Britanije

 
J. V.
J. V.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 1

Osramoćeni inspektor policije navodno je drogirao svoju ženu kako bi muškarci na svingerskim zabavama mogli da je siluju, pokazalo se, pre nego što je njeno telo pronađeno u krvlju natopljenoj hotelskoj sobi.

Voren Arter (54) uhapšen je nakon optužbi za kontrolu nad suprugom Rebekom, koju je izneo jedan od njenih rođaka, kao i niz krivičnih dela vezanih za drogu.

Arter, koji je radio u jedinici koja se bavi žrtvama silovanja, otpušten je zbog grubog nedoličnog ponašanja u maju prošle godine. Ovo je bilo nakon što je suspendovan na šest godina uz punu platu zbog uzimanja droge i jer se nudio da snabdeva svingerske žurke.

Osramoćeni detektiv pronađen je mrtav u svojoj ćeliji u zatvoru Vandsvort ranije ove godine, manje od nedelju dana pošto je optužen za nedolično ponašanje.

On je trebalo da se pojavi pred sudom u Vulviču u julu nakon što je optužen za nedolično ponašanje na javnoj funkciji nakon optužbi da je imao neprikladan kontakt sa žrtvom zločina. Arter je takođe uhapšen zbog optužbi za silovanje i seksualni napad na drugu ženu.

Sada se ispostavilo da je njegova supruga Rebeka (47) pronađena mrtva u hotelskoj sobi natopljenoj krvlju na Barbadosu dve nedelje pre njegove smrti.

Njeni prijatelji tvrde da je pretrpela bolesno zlostavljanje od Artera, uključujući drogiranje i silovanje dok je bila bez svesti.

Upoznala ga posle prijave nasilja u porodici

Tvrde da je Arter, koga je upoznala nakon što je prijavila nasilje u porodici, takođe podsticao druge muškarce na žurkama da je takođe siluju.

The Sun je izvestio da je Arter dodatno zadržan zbog optužbi za voajerizam, slanje zlonamerne komunikacije i ucene.

Rebeka je upoznala Artera 2007. godine kada je prijavila nasilje u porodici policiji, a Arter je bio istražitelj, narednik detektiv koji je radio u jedinici za bezbednost u zajednici. Počeli su da se zabavljaju, što je bio deo njegovog obrasca neprikladnih odnosa sa ranjivim žrtvama.

Šest meseci nakon što je upoznao Rebeku, preselio se u dom koji je delila sa svojim sinom Eliotom u Velingu, u južnom Londonu, i venčali su se u Las Vegasu 2016. godine.

Ali kada su se vratili sa medenog meseca, antikorupcijski službenici su ga čekali i on je suspendovan sa dužnosti zbog sumnje da je imao seks sa ranjivim žrtvama silovanja.

Prijatelji su rekli da ju je naterao da nosi odeću koja previše otkriva i cipele sa visokim potpeticama.

"Ona nije bila žena kakva je bila kada je upoznala Vorena".

Duga istorija zloupotreba 

Godine 2018. ponovo je uhapšen zbog sumnje da je snabdevao drogom i korumpirano korišćenje policijskih ovlašćenja, a na njegovom telefonu je pronađeno 3.000 poruka, od kojih se mnoge odnose na svingerske žurke.

Dok ga je policija otpustila, bračni par je nagomilao dugove, Rebeka je ponovo stavila pod hipoteku svoj dom i prodala drugu imovinu koju je imala.

Ali on je mogao da zatraži svoju penziju pošto je izbegao krivični postupak, koji je par iskoristio i odleteo na Barbados u junu.

Devet dana kasnije, Arter je pronašao Rebeku mrtvu sa krvlju po celoj posteljini i tepihu u luksuznom hotelu. Umrla je od masivnog krvarenja u plućima izazvanog virusnom infekcijom a i kokain je pronađen u njenom organizmu.

Jedan izvor je za The Sun rekao: 'Očigledno je izgledalo kao scena ubistva svuda sa krvlju. Istraga o njenoj smrti biće obavljena kasnije u Londonu.

Rekli su da je policiji rečeno da je Arter prijatelju poslao video na kojem se vidi kako Rebeka ima seks sa muškarcem dok je izgledalo kao da je bez svesti. Arter je potrošio više od 3.000 funti sa Rebekine kreditne kartice na Barbadosu u danima nakon njene smrti.

On je navodno dao različite priče o tome kako je pronašao njeno telo, rekavši da su se sunčali i vratili se u sobu, a zatim se probudio dva sata kasnije i našao je mrtvu. Takođe je rekao da su otišli ​​na večeru i da je spavao 18 sati pre nego što ju je našao mrtvu.

U vreme kada je Rebekino telo vraćeno u Veliku Britaniju, Arter je umro u zatvoru.

Procenjuje se da je zaradio oko 400.000 funti otkako ga je Skotland Jard suspendovao 2016. zbog navoda da je zloupotrebio položaj „u seksualne svrhe“.

Optužen je da je dosađivao žrtvama seksualnih delikata između 2006. i 2013. kada je bio detektiv narednik koji je vodio tim za istraživanje silovanja koji je 2009. osvojio nagradu za najbolju stopu otkrivanja u policiji.

Policija je pronašla fotografiju policajca kako sedi na svojoj sofi ispred ogledala sa linijama belog praha i karticom na stočiću za kafu u njegovoj dnevnoj sobi. Druga slika prikazuje plastične kese sa belim prahom na setu digitalnih vaga.

Na trodnevnom saslušanju o nedoličnom ponašanju rečeno je da je osramoćeni policajac u više navrata kupovao kokain i MDMA u periodu od 2016. do 2018. godine i redovno posećivao zabave na kojima su se kokain i krek otvoreno konzumirali, na šta je zatvarao oči. Na njegovom telefonu i ajpedu su takođe pronađeni tragovi kokaina.

Utvrđeno je da je prekršio policijske standarde profesionalnog ponašanja zbog diskreditujućeg ponašanja, autoriteta, poštovanja i učtivosti, dužnosti i odgovornosti, poštenja i integriteta.

(Telegraf.rs / Daily mail)

Video: Hamas mu je oteo decu i ženu, pred njima ubio njihovu baku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA