Žestok nalet uragana dočekao na brodu, odbio da se evakuiše: Evo šta je sa čovekom za kog su mnogi strahovali

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Popularni korisnik TikToka poznat kao "Lieutenant Dan" odbio je da se evakuiše sa svog broda iz Tampa Beja učio udara uragana Milton. Sada se pojavio njegov prvi snimak nakon oluje i čini se da je muškarac dobro.

Džo Malinovski, poznat kao "Lieutenant Dan" (Poručnik Dan), postao je viralan na društvenim mrežama poslednjih dana jer se protivio savetima stručnjaka i zvaničnika i odlučio da ostane u svom čamcu, u kojem živi, na putu uragana Milton.

Gradonačelnica Tampe Džejn Kastor izjavila je da je policija Tampe "upravo spasila poručnika Dana" tokom konferencije za novinare u sredu popodne.

"On je spasen, a sada je i u skloništu. Ako možemo da nateramo poručnika Dana da ode u sklonište, možemo naterati bilo koga da to uradi", rekla je ona novinarima.

Međutim, on je primećen na svojoj maloj jedrilici usidrenoj u zalivu Tampa samo nekoliko trenutaka kasnije.

"Znam da je gradonačelnica Tampe upravo rekla na svojoj konferenciji za štampu da je poručnik Dan otišao u sklonište. Nije, stojim ovde", tvitnuo je dopisnik NewsNation-a Brajan Entin nešto pre podne pored fotografije na kojoj se vidi Malinovski kako proviruje iz platna koje pokriva kabinu njegove jedrilice.

Entin se vratio da proveri Malinovskog nakon što je Milton došao do kopna i pronašao njegovu jedrilicu vezanu za dok u zalivu Tampa.

Viknuo je njegovo ime nekoliko puta pre nego što se Malinovski pojavio iz kabine i pitao ga da li je dobro.

"Dobro sam", rekao je on nonšalantno dok mu je samo glava provirivala.

(Telegraf.rs)

Video: Povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja otvoreni informantivni štandovi na više lokacija u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA