"Uskoro ću umreti" Influenserka čeka udar uragana i uživo prenosi svoje poslednje trenutke

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Influenserka Kerolajn Kalovej je postala poznata kada je snimala kako provodi vreme na Univerzitetu Kembridž.

Trenutno živi na Floridi i iskoristila je popularnost na društvenim mrežama da kaže svojim pratiocima da se neće evakuisati iz svoje kuće, uprkos činjenici da se njenoj zemlji približava razorni uragan Milton.

- Dakle, ako ste pratili uragan Milton, ja ću umreti! - rekla je u svojoj sada već izbrisanoj Instagram priči, prenosi Daily Mail.

Inače, u zoni gde ona živi obavezna je evakuacija, što ona, kako stvari stoje, očigledno ne planira da učini.

- Trebalo bi da dođe do kopna u oblasti Sarasota-Bradenton. Ja sam u Sarasoti, živim na vodi, to je zona A, obavezna evakuacija - napomenula je kontroverzna mlada žena.

Nastavila je da objašnjava zašto ne odlazi, a razlozi su da nema položen vozački ispit, da je nemoguće putovati avionom jer je aerodrom zatvoren, kao i da je njena prethodna evakuacija tokom uragana Ijan bila traumatična. Prethodno je napustila svoj dom da bi otputovala do kuće svoje majke tokom poslednjeg uragana.

- Njena cela ulica je poplavljena i američka vojska nas je evakuisala nakon tri dana bez struje ili tekuće vode - rekla je influenserka.

Poslednje iskustvo takođe je bilo loše, zbog čega ne želi da čini isto.

- Bilo je veoma traumatično i zato ne želim da se evakuišem kod mame u kuću, jer je poslednji put kada sam to uradila, bilo najgore vreme ikada - poručila je.

U vreme objavljivanja, Kalovej je otkrila da je još uvek u svom domu pored svoje mačke, a kadu je napunila rezervnom vodom u slučaju da ostane bez struje.

- Imamo hranu, ali je pomalo zastrašujuće i... da, obaveštavaću vas - zaključila je, pre nego što je svojim pratiocima pokazala snimak gradonačelnice Tampa Bej Džejn Kastor koja je rekla da ko se ne evakuiše, umreće.

Potom se obratila na društvenoj mreži X i poručila da nije napuštala dom tokom uragana.

- Ne evakuišem se zbog uragana. Živim u Sarasoti, na plaži, u zoni evakuacije A. Za još sjajnih saveta, kupite moju drugu knjigu! Izaći će ako preživim! To je knjiga sa savetima - navela je, a mnogi su tvrdili da koristi priliku da promoviše svoju knjigu.

Drugi komentatori su, pomalo ironično, pozvali Kalovejovu da se evakuiše zbog svoje mačke, ako već ne želi zbog sebe.

(Telegraf.rs/SrećnaRepublika)

Video: Uragan Milton sve bliži Floridi, evakuiše se milion ljudi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA