Uhapšena žena serijski ubica: Evo ko je Mario Bilić, njena poslednja žrtva

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Žena iz Kanade optužena je za ubistva tri osobe u roku od samo tri dana.

Regionalna policijska služba Nijagare potvrdila je u saopštenju za javnost objavljenom u petak, 4. oktobra, da je 30-godišnja Sabrina Koldar uhapšena nakon smrti jedne žene i dvojice muškaraca u Torontu, Nijagari i Hamiltonu, piše magazin People.

Prvi slučaj se dogodio u Torontu 1. oktobra, kada je policija reagovala na poziv i pronašla ženu u 60-im godinama "mrtvu u stanu sa vidljivim povredama na telu".

Sledećeg dana, hitne službe su reagovale na izveštaj o uznemiravanju u parku Džon Alan u Nijagarinim Vodopadima. Kada su policajci stigli, pronašli su muškarca sa teškim povredama.

"Uprkos naporima hitne medicinske službe i vatrogasne službe Nijagarinih Vodopada, 47-godišnji Lens Kaningem je proglašen mrtvim na licu mesta", dodaje se u saopštenju.

Treći slućčaj se desio 3. oktobra u Hamiltonu, kada je muškarac pronađen bez svesti na parkingu sa "značajnim povredama u skladu sa ubodima nožem". Žrtva, identifikovana kao 77-godišnji Mario Bilić, prevezena je u bolnicu, ali je kasnije preminula od zadobijenih povreda.

Kanada ubistvo, Sabrina Kauldhar Foto: Niagara Regional Police Service

"Istražitelji su uspeli da povežu ubistvo u Hamiltonu sa nedavnim ubistvom u parku Džon Alan u Nijagarinim Vodopadima, utvrdivši da opis osumnjičene odgovara u oba slučaja", navodi se u saopštenju.

"Dodatna veza je uspostavljena s aktivnom istragom ubistva od 1. oktobra u Torontu", dodaje se u saopštenju.

Vlasti veruju da su Kaningem i Bilić — penzionisani nastavnik — bili nasumično odabrani, dok je žrtva u Torontu bila poznata osumnjičenoj.

Koldar je optužena za ubistvo prvog stepena u slučaju iz Hamiltona i za ubistvo drugog stepena u istragama u Torontu i Nijagari, prema saopštenju.

Kanada ubistvo , Lance Cunningham Lens Kaningem, jedna od Sabrinih žrtava Foto: Niagara Regional Police Service

Tokom konferencije za novinare 4. oktobra, šef regionalne policije Nijagare Bil Fordi potvrdio je da je Koldar uhapšena u hotelu u Barlingtonu i da je ranije imala interakcije sa policijom. Dodao je da detektivi takođe pokušavaju da identifikuju ženu koja je viđena na snimcima nadzornih kamera kako kupuje odeću koju je Koldar imala kod sebe kada je uhapšena.

U ažuriranju objavljenom 5. oktobra, policija je potvrdila da je nepoznata žena identifikovana.

"Mislim da je po definiciji ona serijski ubica", rekao je Fordi novinarima na konferenciji za štampu kada su ga pitali da li je ovaj opis odgovarajući.

"Dva ili više zločina je počinila, tako da mislim da je to pravedan komentar", zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Video: Stanje nesreće zbog obilnih padavina proglašeno u opštinama Kiseljak i Vareš u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA