Snimak otkriva poslednje korake Viktorije pre nestanka: Nema je već 10 dana, objavljena srceparajuća poruka

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Potraga za nestalom Viktorijom Tejlor (34) iz Severnog Jorkšira, ušla je u 10. dan, a policija je objavila video-snimak putanje kojom se žena navodno kretala pre nego što joj se izgubio svaki trag.

Takođe, na društvenim mrežama oglasili su se njeni prijatelji i majka koji nestrpljivo očekuju bilo kakvu informaciju o svojoj voljenoj Tejlor.

"Njenoj devojčici treba mama, a njenom partneru treba dobro srce da se vrati kući zdravo i dobro", napisala je prijateljica Šarlot Kandil na Fejsbuk stranici "Potraga za Viktorijom Tejlor".

Podsetimo, Viktorija je nestala 30. septembra, a poslednji put je viđena na video-snimku sa lokalne stanice u 11.35 časova. Ona je bila obučena u crnu adidas jaknu sa prugama sa strane, plave farmerke, na glavi je imala maskirnu kapu i Vans ranac. Takođe, u rukama je nosila nepoznat predmet za koji se sumnja da je torba.

Šarlot je takođe rekla da se potraga neće završiti dok Viktorija ne bude pronađena, piše Metro.

"Dan 10, toliko nam nedostaješ. Mislim da je tvoj nestanak pogodio mnoga srca u gradu. Nećemo odustati dok te ne pronađemo", napisala je Šarlot.

Njeni najmiliji, zajedno sa volonterima iz zajednice i profesionalnim timovima za traženje i spasavanje, pretražuju Severni Jorkšir, očajnički žele da pronađu nestalu Viktoriju.

Policija je upozorila dobrovoljce da budu oprezni kada pretražuju oblast u blizini reke Dervent.

U toku portage za Viktorijom oglasila je majka Klaudije Lorens, koja je takođe nestala, a sada ju je ovaj slučaj još više podsetio na njenu ćerku.

"Ova potraga za Viktorijom mi je vratila sećanje na moju Klaudiju. Imam noćne more. Brinem se da li će pronaći moju ćerku", rekla je Džoan Lorens u jeku istrage povodom nestanka mlade mame.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA