Ljilja nestala pre tri godine, pronađena 20 dana kasnije u šumi: Novi izveštaj o njenoj smrti šokirao porodicu

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ljiljana Resinović je nestala iz porodičnog doma 14. decembra 2021. godine, a pitanje o njenoj smrti i dalje muči porodicu i javnost. Novi izveštaji govore da je žena preminula isti dan, a ne kako se mislilo.

Telo beživotne žene pronađeno je 5. januara 2022. godine u parku u Trstu, a prema onome što je rekao zoolog Nikola Bresi, njen leš je tu bio samo na kratko.

Malo je verovatno, prema rečima zoologa, da je Ljiljino telo ležalo u šumi duže vreme jer bi životinje tu priliku odmah iskoristile.

Članovi Ljiljine porodice zatražili su Nikolinu pomoć kako bi analizirao njeno telo i mogućnost da je žena bila bačena u šipražje duži vremenski period.

On je zaključio da je Ljiljanino telo bilo "doneto neposredno pre nego što je pronađeno".

"Rođen sam u tom okrugu, poznajem taj kraj i životinje koje ga naseljavaju. Tu postoje divlje svinje i lisice, a telo čoveka je meso za sve životinje", rekao je Nikola i dodao da nije moguće da je telo tamo ležalo 20 dana a da mu nijedna životinja nije prišla", dodao je.

Nikodemo Đentile, predsednik udruženja Penelope i advokat 63-godišnjeg brata Serđa Resinovića rekao je da je "nenormalno što je telo Ljiljane pronađeno bez ujeda, a navodno je toliko dugo ležalo u šumi".

U prvobitnom izveštaju je navodno Ljiljana umrla samo nekoliko sati pre nego što je pronađena, odnosno u januaru 2022. godine, 20 dana nakon što je nestala iz porodičnog doma.

Podsetimo, Ljiljana Resinović pronađena je mrtva 5. januara 2022. godine u Trstu nakon intezivne potrage, a detalji o ovom svirepom zločinu još uvek su nepoznanica.

Žena je u januaru pronađena umotana u dve biorazgradive kese vezane oko vrata labavim kanapom, a glava joj je bila u torbi.

Nedavno je procurela vest da je neposredno pre smrti imala aferu sa prijateljem Klaudijem Sterpinom sa kojim je čak i bila trudna, o čemu se oglasila i njena rođaka Silvija.

Abortirala Klaudijevo dete

Prema poslednjim informacijama, njen muž Sebastijan Visintin (63) je rekao trećoj osobi da je u periodu između 1991. i 1993. godine bio sa Ljiljanom da abortita dete koje je začela sa Klaudijem, muškarcu kog voli od detinjstva i sa kojim se intezivno družila sve ove godine.

Međutim, sve su to bile spekulacije jer Sebastijan nije toj osobi rekao čije je dete bilo, da li je njegovo ili od nekog drugog.

"Uvereni smo da Sebastijan nije znao šta se dešava između Ljiljane i Klaudija, a ova uverenja o abortusu pokazuju da je sve godine sumnjao u njenu ljubav i ljubav između Ljilje i Klaudija. Zbog toga mu ne verujemo mnogo u vezi sa njegovim verzijama oko nestanka, on je više puta svedočio pa poricao", rekla je Silvija.

(Telegraf.rs)

Video: Italija se bori sa velikim brojem požara: Vatrena stihija se ne smiruje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA