Viktorija misteriozno nestala pre sedam dana: Viđena je na autobuskoj stanici, policiju ovaj detalj muči

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Viktorija Tejlor (34) nestala je pre više od nedelju dana, a porodica i prijatelji se svaki dan pitaju gde je i šta radi žena koja je poslednji put viđena prošlog ponedeljka u porodičnoj kući u Maltonu, u Severnom Jorkširu.

Žena je poslednji put viđena u svom domu u Maltonu, u ponedeljak ujutro oko 9 sati.

Od kako je nestala, nije nijednom kontaktirala ni porodicu ni prijatelje.

Prvi put je žena viđena, samo dva sata nakon što je nestala, na snimcima sa video-nadzora na autobuskoj stanici, što je izazvalo veliku pretragu lokalnog područja. Međutim, Viktorija nije pronađena.

U ponedeljak je policija Severnog Jorkšira potvrdila da je medicinska sestra viđena na još jednom snimku sa autobuske stanice oko 11.53 časova, 18 minuta nakon što je prvi put viđena na istom mestu.

Ono što nikome nije jasno jeste gde je bila i šta je radila tih 18 minuta...

Prema Gugl mapama, dve lokacije su udaljene osam minuta hoda, što verovatno predstavlja deo vremena između njena dva viđenja. Ali i dalje ostavlja 10 minuta koje su nepoznanica, piše Mirror.

Glavno pitanje je, naravno, zašto je Viktorija bila na autobuskoj stanici u ponedeljak ujutru, na dan kada je za svoju porodicu i prijatelje nestala? Policija za sada ne može da kaže.

Policajci su pregledali snimke sa nadzornih kamera u okolini, sproveli opsežna istraživanja, intervjuisali nekoliko svedoka i pretražili teren "uzduž i popreko". Neke od Viktorijinih stvari pronađene su blizu reke Dervent dan nakon što je nestala, gde su policajci takođe pretraživali teren.

Uprkos trudu i trudu, ovoj mladoj mami nema ni traga.

"Ostajemo otvorenog uma. Iako je potraga za Viktorijom bila opsežna, mi ćemo nastaviti i dalje da je tražimo. Na osnovu informacija dobijenih ovim iscrpnim istragama, policija Severnog Jorkšira je zadovoljna. U ovom trenutku nema informacija koje bi sugerisale bilo kakav oblik umešanosti treće strane nakon nestanka Viktorije i da je ovo slučaj nestale osobe", rečeno je iz policije.

Porodica i prijatelji su osnovali Fejsbuk stranicu koja trenutno broji 8.000 ljudi. Oni svi tragaju za mladom mamom, štampaju njene postere i lepe po gradu. Njen nestanak je naširoko podeljen a svi se nadaju istom - da će je uskoro videti živu i zdravu.

Njene sestre Ema i Hajdi rekle su da se trenutno "osećaju bolesno, uznemireno i izgubljeno", kao i da je Viktorija uskoro trebalo da se uda za partnera Metjua Granta Vilijamsa sa kojim ima dvogodišnju ćerku.

"Tužno je videti ljude koji upiru prstom u njenog partnera. Okrutno je jer on već prolazi kroz dovoljno patnje", rekao je je jedan prijatelj i dodao da je Metju "skrhan".

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA