Loša narav, pištolj i ekstazi kao recept za nevolju: Nije joj se svidela vožnja, pa umlatila troje ljudi

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Žena sa Floride, za koju policija kaže da ima "lošu narav", suočava se s optužbama — ponovo — nakon što je navodno pretukla vozača koji je prebrzo vozio.

Šanis "Keke" Brion Dejvis (32) iz Vinter Hejvena, sedela je na zadnjem sedištu automobila za koji je, kako se čini, mislila da ide prebrzo, saopštila je policija Vinter Hejvena.

"Ona se naljutila jer je vozač vozio prebrzo", navodi se u izjavi o susretu od 25. septembra. "Bila je uznemirena jer je imala vatreno oružje i 'moli' (ulični naziv za ekstazi) kod sebe."

U automobilu su bila još dva putnika, navela je policija. Jedan je bio na zadnjem sedištu sa Dejvis, a drugi na mestu suvozača. Jedan od putnika je rekao vozaču da odveze Dejvis do njene kuće na aveniji Sirs.

Kada su stigli, nastao je pravi problem, navodi policija.

Dejvis je "preko sedišta pokušala da uzme ključeve iz brave i kablove za punjenje telefona žrtve", navodi se u saopštenju. Zatim je navodno izašla iz automobila, otvorila vrata vozača, uhvatila žrtvu za kosu i počela da je udara pesnicama i nogama.

"Dejvis je zatim izvadila pištolj iz svog pojasa, stala žrtvi na lice da je prikuje za zemlju i stavila pištolj na žrtvinu glavu, govoreći: 'Ako ne prestaneš da se boriš sa mnom, s***** će postati ozbiljno'", navela je policija u saopštenju.

"Žrtva je strahovala za svoj život i prestala je da pokušava da pobegne, ali Dejvis je nastavila da je udara pesnicama i nogama dok je bila na zemlji."

Jedan od putnika je pokušao da interveniše i pomogne žrtvi na zemlji, ali Dejvis je potomnapala i njega, udarivši tog putnika u levu stranu lica, kažu iz policije.

"Treća žrtva je pritrčala da pomogne, ali Dejvis je napala i nju, a zatim se vratila do prve žrtve i nastavila da je udara i šutira", navodi se u izjavi.

U tom trenutku, "nepoznati muškarac je dotrčao i povukao Dejvis sa žrtve." Vozač i još dva putnika su tada uspeli da se vrate u automobil i pozovu policiju — ali Dejvis, navodno, nije završila.

"Dejvis je bacila veliki kamen na vetrobransko staklo i razbila ga pre nego što je pobegla peške sa mesta događaja", kažu iz policije.

Pobegla je pre nego što je policija stigla, ali je uhapšena nekoliko dana kasnije, 2. oktobra, i odvedena u zatvor. Optužena je za tešku telesnu povredu sa smrtonosnim oružjem, tešku pretnju oružjem, posedovanje vatrenog oružja kao prestupnik i uništavanje imovine.

Podaci iz okruga Polk pokazuju da Dejvis ima krivičnu prošlost koja datira iz 2008. godine. Osuđivana je za pljačku, ometanje sudskog postupka, napad, veliku krađu i porodično nasilje. U julu je optužena za prevaru, krađu i neovlašćenu upotrebu javne pomoći.

Sudski spisi pokazuju da je Dejvis puštena uz uslov da nosi GPS uređaj za praćenje i da joj je zabranjeno korišćenje, posedovanje ili nošenje vatrenog oružja. Ima zakazano suđenje za 5. novembar.

(Telegraf.rs)

Video: Suadine reči zagušuju dah, praznina razdire srce: Izgubila sestru i celu njenu porodicu u poplavama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA