Sabrina ubila troje ljudi za tri dana u Kanadi, jedna žrtva je Mario Bilić: "Ona je serijski ubica"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kanadska policija uhapsila je ženu koja je osumnjičena za tri ubistva na tri različite lokacije u zemlji. Sabrina K. (30) je osumnjičena da je ubila po jednu osobu u Torontu, Nijagarinim vodopadima i u provinciji Ontario. Ona je uhapšena u hotelu u četvrtak uveče.

Prema rečima policije, Sabrina je poznavala prvu žrtvu, ženu (60) iz Toronta, čije je telo pronađeno u njenoj kući sa vidljivom povredom.

Sabrina je navodno nasumično izabrala svoje druge dve žrtve: 47-godišnjaka u parku u Nijagarinim vodopadima i na kraju 77-godišnjeg muškarca na parkingu u gradu Hamiltonu.

Sabrina Kauldhar Foto: Niagara Regional Police Service

U slučaju Nijagarinih vodopada, policija je otkrila telo 47-godišnjeg Lensa Kaningema nakon što je pozvana u park. Čovek je proglašen mrtvim na licu mesta.

Osumnjičena je onda pratila 77-godišnjeg Marija Bilića, penzionisanog učitelja u Hamiltonu, do parkinga. Tamo mu je nanela "značajne povrede" koje su ličile na ubodne rane, saopštila je lokalna policija. Čovek je na kraju podlegao povredama u bolnici.

"Ona je serijski ubica", rekao je novinarima u petak šef policije Nijagarinih vodopada.

Protiv žene je pokrenuta istraga. Ona se suočava sa optužbama za ubistvo za sva tri zločina.

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA