Šta se desilo sa Brajanom Volšom? Optuženi za svirepo ubistvo Ane se potpuno promenio, evo kako je ušao na sud

 
A. M.
A. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Brajan Volš, koji je optužen za ubistvo svoje nestale supruge Ane Volš, nakratko se pojavio u sudnici u Masačusetsu u sredu dok je njegov advokat tražio više vremena da pregleda pristigle dokaze.

Advokat Brajana Volša, Lari Tipton, zatražio je da se slučaj nastavi 2. decembra kako bi odbrani dali vremena da preispita otkriće i precizira svoj argument.

"Predstoje mnoga otkrića, od kojih se neka odnose na neke od naših izveštaja. Tako da mislim da je gubljenje vremena raspravljati o ovom opsežnom predlogu", rekao je advokat.

Brajan se na sudu pojavio posle nekoliko meseci, a primetno je kako se dosta promenio. Naime, on je u sudnicu ušao doteran, u sakou sa kravatom, a čini se da je promenio i frizuru.

Američki mediji pišu da je Volšova odbrana zatražila i uvid u podatke sa mobilnog telefona suspendovanog policajca Majkla Proktora, koji se pominje kao ključni svedok i glavni istražitelj koji je prikupljao dokaze protiv Brajana Volša.

"Branioci Brajana Volša veruju da bi im uvid u podatke suspendovanog policajca, pomogli u odbrani Volša", dodaju mediji.

Proktor je policajac koji je suspendovan zbog propusta koje je napravio u drugoj istrazi kojom je takođe rukovodio, nakon što je otkriveno da je u slučaju ubistva policajca iz 2022. prećutao da je bio u bliskim prijateljskim odnosima sa njim i njegovom porodicom, koja mu je tokom istrage obećavala poklone.

Policajac Majkl Proktor je bio taj koji je potpisao krivičnu prijavu protiv Volša za ubistvo supruge, a njegova suspenzija bi mogla da dovede i do preispitivanja svega što je prikupio u istrazi ubistva Ane Volš. S tim da, iz nadležnog tužilaštva u Norfolku nedavno su saopštili da bi objavljivanje celokupne istorije podataka iz službenog telefona policajca, moglo da ugrozi druge slučajeve.

Da podsetimo, Ana Volš, poreklom iz Beograda, nestala je 1. januara prošle godine, a njen suprug je optužen za njeno ubistvo.

Telo još uvek nije pronađeno.

(Telegraf.rs)

Video: Misterije koje se kriju iza lika Brajana Volša: Prevare, skandali...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA