Majka iz pakla: Snimala bolesne sadržaje sa svojim malim sinom, pa pokušala da ih proda na društvenim mrežama

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Žena iz Floride suočava se sa krivičnim optužbama nakon što je optužena da je napravila polno eksplicitne video-snimke sebe i svog deteta na zahtev nepoznate osobe na društvenim mrežama, tvrde vlasti.

U ponedeljak, 23. septembra, Kancelarija šerifa okruga Hernando uhapsila je Dženu En Hofman, 21-godišnjakinju iz Bruksvila, i optužila je za četiri krivična dela, uključujući nemoralno i lascivno zlostavljanje deteta mlađeg od 12 godina; podsticanje seksualnog nastupa deteta; posedovanje materijala seksualnog sadržaja deteta s namerom promocije; nezakonita upotreba uređaja za dvosmernu komunikaciju radi olakšavanja krivičnog dela, prema sudskim zapisima, javlja magazin People.

Prema saopštenju Kancelarije šerifa, vlasti su primile informaciju 23. septembra sa "popularne društvene medijske platforme" koja je sadržavala fotografije i video-snimke materijala o zlostavljanju dece.

"Digitalni fajlovi prikazivali su ženu koja izvodi seksualne radnje sa detetom", navodi se u saopštenju.

Detektivi su otišli do prebivališta osumnjičene, gde je član porodice "odmah prepoznao" maloletnika na fotografiji iz jednog od video-snimaka kao dvogodišnjeg deteta Hofmanove, tvrdi Kancelarija šerifa.

Nakon što su joj pročitana prava, ona je "potvrdila da je zaista izvršila seksualne radnje sa svojim detetom", tvrdi Kancelarija šerifa.

"Hofmanova je izjavila da je razgovarala sa nepoznatom osobom na društvenim mrežama koja joj je navela da će joj platiti da proizvede i pošalje seksualne video-snimke u koje je uključeno njeno dete", navodi se u saopštenju.

"Hofmanova je rekla da je napravila video-snimke kod kuće i poslala ih, ali nije primila novac za njih."


Detektivi su izvršili pretres i navodno prikupili "dokaze o krivičnim delima" na mestu prebivališta, prema saopštenju policije.

Hofmanova se nalazi u pritvoru u Centru za pritvor okruga Hernando bez prava na kauciju.

Nije jasno ko je njen advokat. Njeno naredno pojavljivanje pred sudom zakazano je za 22. oktobar.

Policija je pozvala sve osobe koje imaju informacije o ovom slučaju da se jave i pomognu u istrazi. Svakome ko dojavi informacije garantovani su anonimnosti i imaće pravo na nagradu do 5.000 dolara u gotovini.

(Telegraf.rs)

Video: Kao da umesto repa ima propeler: Ovaj pas će poleteti od sreće dok čeka vlasnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA