Velika tragedija kod Krasnodara: U sudaru autobusa i kamiona poginuo 31 putnik!

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

MOSKVA - U jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila kod ruskog grada Krasnodar poginula je 31 osoba. Broj žrtava nakon sudara kamiona i autobusa u na teritoriji Krasnodara porastao je na 31, javio je regionalni operativni štab na Telegram kanalu, prenose RIA Novosti.

Prema podacima Ministarstva zdravlja Krasnodarskog kraja, 22 osobe su hospitalizovane u bolnicama u regionalnom centru, od kojih su devet osoba dobile ambulantnu negu, uključujući jedno dete.

U saobraćajnoj nesreći su učestvovali putnički autobus i kamion u selu Starokorsunskaja na Kubanu. Do sudara dva vozila došlo je u nedelju u blizini sela Starokorsunskaja. Prema preliminarnim podacima Ministarstva za vanredne situacije, vozač kamiona je poginuo.

Kako su za RIA Novosti saopštile agencije za sprovođenje zakona, putnici u redovnom autobusu bili su navijači rukometnog kluba Viktor. Kako je saopšteno iz područnog odeljenja Ministarstva unutrašnjih poslova, uzrok udesa mogao je da bude vozač kamiona koji je uleteo u nailazeću traku. Njegov identitet se utvrđuje. Regionalno odeljenje Istražnog komiteta otvorilo je krivični postupak zbog kršenja saobraćajnih pravila, što je iz nehata rezultiralo smrću osobe.

(Telegraf.rs)

Video: "Počelo je da dimi i otvorla su se vrata, umalo se nismo pogušili": Drama u tunelu na liniji 95

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA