Natašu (37) ubio njen momak, pa pretio da će dići ruku na sebe: Pronašli je s nožem u vratu, nije imala šanse

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nataša G. pronađena je mrtva u svom stanu u stambenoj zgradi u Burgdorfu, u regionu Hanover u Nemačkoj. Ubica je sam pozvao policiju, koja je Natašu pronašla sa nožem duboko zabodenim u vrat. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt 37-godišnjakinje.

Pre toga, par se navodno žestoko posvađao.

Jedna stanarka koja živi odmah pored je rekla: "Vikali su toliko glasno da sam čula samo reč krv, bila sam uplašena da otvorim vrata", piše Bild.

Druga komšinica veruje da zna razlog svađe: "Već prošle godine je Nataša pozvala policiju jer ju je udario. Međutim, kada su policajci stigli, povukla je prijavu jer joj je prijatelj zapretio. Nedavno se ponovo kod mene isplakala jer je postao nasilan. Kada mu je ponovo zapretila policijom, rekao joj je: 'Ako me prijaviš, sutradan si mrtva.'"

Tužilaštvo u Hildeshajmu potvrđuje da je od aprila do juna 2023. bilo postupaka protiv Mustafe A. zbog pretnje i nanošenja telesne povrede Nataši G.

Međutim, ti postupci su obustavljeni zbog nedostatka dokaza.

Nesrećna 37-godišnjakinja se nakon teškog moždanog udara upravo vratila u život. Iako je slabo hodala, često je išla na ture biciklom prilagođenim osobama s invaliditetom. Pronašla je stan prilagođen osobama sa invaliditetom i radovala se rehabilitaciji koja je trebalo da počne u narednim danima.

Što se tiče Mustafe A, on je pre oko deset godina došao iz Iraka u Nemačku i poslednje vreme je živeo u izbegličkom smeštaju vrlo blizu svoje devojke.

"Već tada je bio poznat po nasilju", rekao je Natašin otac.

"Bilo je toliko loše da je grad povukao svoje socijalne radnike iz smeštaja i tražio novi stan za neposlušnog izbeglicu."

Privremeno je, kako se tvrdi, spavao i kod Nataše.

Nakon ubistva, Mustafa A. je pretio da će sebi oduzeti život i zatvorio se u stanu svoje žrtve.

Specijalna jedinica (SEK) je uspela da ga savlada.

Sada je u pritvoru.

(Telegraf.rs)

Video: Letelica Putnik udruženja studenata vazduhoplovstva Beoavia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA