Zoi se ubila, nije mogla da se izbori sa postporođajnom depresijom: Pre smrti poslala jezivu poruku drugarici

 
A. R.
A. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zoe Vinstanlei (21) izvršila je samoubistvo u svom domu u Viganu, u Širem Mančesteru, nakon što je patila od postporođajne depresije i "samoubilačkih ideja" koje datiraju iz 2019. godine.

Beživotno telo žene otkrio je njen partner Bredli Maršal i otkrio da je uradio "sve što je mogao u ključnih nekoliko sekundi". Nažalost, bilo je bezuspešno.

Bredli je Zoe odneo u prednji vrt i pokušao da je reanimira, a susedi su takođe požurili da pomognu. Ali uprkos najboljim naporima bolničara koji su se borili da joj spasu život, ona je, nažalost, proglašena mrtvom na licu mesta.

Njen odnos sa Bredlijem je opisan kao da je imao svoje "uspone i padove".

U subotu pre njene smrti, u utorak, 16. aprila, Zoe je nagovestila prijateljima nameru da sebi oduzme život, saopštila je istraga na Boltonovom mrtvozorniku. Imala je "snažnu mrežu podrške" prijatelja koji su je proveravali i slali joj poruke tokom narednih dana, piše Mirror.

"Učiniću to", glasila je jedna od poruka koju je Zoi poslala prijateljici.

"Bili smo jedna osoba. Živela je sa mnom sve dok nije dobila svoju kuću. Išli smo na praznike svake godine. Bili smo jedna osoba", rekla je Zoina sestra u dirljivom obraćanju.

Ona je dodala da je Zoi imala problema sa mentalnim zdravljem ali da je to bilo potisnuto. Na kraju je pričala o tome, ali je bilo prekasno.

Takođe, ono što je u životu najviše želela to je i ostvarila - da bude majka.

Nažalost, nije uvek tražila pomoć koja joj je očigledno bila jako potrebna i došla je do kraja zbog čega je digla ruku na sebe.

"Vrlo mi je jasno da je Zoe bila veoma voljen član porodice i prijatelj. Bila je srećna i učinila bi sve za svakoga", rekao je mrtvozornik Majkl Pemberton i dodao da je umrla gušenjem.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA