Melanija Tramp nazvala čudom to što je njen suprug preživeo dva pokušaja atentata

 
M. P.
M. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa Melanija izjavila je da je čudo to što je on uspeo da preživi dva pokušaja atentata.

U svom prvom intervjuu za televiziju posle više od dve godine Melanija Tramp rekla je u emisiji "Fox & Friends" da je u prvom trenutku jedva shvatala šta se uopšte događa kada je videla svog supruga "na podu" 13. jula na izbornom skupu u Batleru u u Pensilvaniji, nakon što ga je okrznuo metak, prenosi Njujork Post.

Bivša prva dama ispričala je da je otrčala do TV-a, premotala scenu i ponovo je pogledala.

"Kada sam videla sve to, a još niko zapravo nije znao šta se dogodilo. Vidim ga na podu i zapravo ne znam šta se dogodilo", kazala je Melanija Tramp (54).

Otkrila je da je bila u Njujorku 15. septembra kada je njen suprug drugi put bio na meti snajpera, ovog puta kada je igrao golf u blizini svog imanja Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi. I tog puta videla je čitav događaj na televiziji.

"Odmah sam nazvala i tajni agenti su bili sjajni, rekli su da je on dobro", ispričala je Melanija.

"Oba događaja zapravo predstavljaju čudo. Ako stvarno razmislite o tome, 13. jula se dogodilo čudo. Moglo se dogoditi da on sada više ne bude s nama", rekla je pokazavši prstima koliko je metak atentatora bio blizu glave njenog supruga.

Ona je komentarisala i raciju FBI-ja na imanju Mar-a-Lago u avgustu 2022. godine, koja je sprovedena u okviru vladine istrage Donalda Trampa zbog skrivanja poverljivih dokumenata iz Bele kuće.

Rekla je da je zbog toga bila zaista ljuta, nazvavši upad "invazijom na privatnost".

Agenti FBI-a pretražili su garderobu Melanije Tramp, kancelariju njenog supruga i čak navodno ormare njihovog sina Barona.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Probali smo venčanicu sa Temu-a za 2.700 dinara: Možemo li izgledati skupo, ako "prođemo" jeftino?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA