Oteta Aliza! Krenula sama na put u Afriku, njen auto pronađen blizu odmarališta

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Aliza van der Merve nestala je na putu do hotela Umngazi u Port Sent Džonsu, banjskom odmaralištu sa četiri zvezdice u Južnoj Africi.

Devojka, koja je na putovanje krenula sama, nestala je pre više od 96 sati.

Njen iznajmljeni automobil, bela tojota, pronađen je napušten nedaleko od hotela. U automobilu su pronađene Alizine lične stvari i njen mobilni telefon.

"Verujemo da je putovala čak do Šel Ultra City-a u Mthati, koja je popularna stanica za vozače", rekla je Antonaeta Koecer, istraživač specijalista za The Citizen.

"Poslednji put kada je razgovarala sa roditeljima oko 11.30, rekla im je da ide ka odmaralištu", dodala je Koecer, piše Metro.

Kasnije tog dana saznalo se da je žrtva oteta.

Portparol policije Ndiphive Mlakuvana potvrdio je da je Alizina porodica od tada kontaktirana u vezi sa zahtevom za otkup.

On je rekao da policajci danonoćno rade kako bi spasili ženu nepovređenu, dodajući da je istraga još u toku.

"Aliza je vozila iznajmljeni automobil na putu za Amngazi, ali nikada nije stigla. Njeni roditelji su potvrdili da je automobil pronađen napušten u Transkeju, a potraga je u toku. Mobilišemo članove širom zemlje da pomognu, posebno u oblasti Transkei. Naša mreža aktivno prikuplja više informacija i koordinira napore", naveo je na Fejsbuku Andre Sniman, osnivač Eblockwatch-a, mreže od preko 86.000 Južnoafrikanaca koji "paze jedni na druge".

(Telegraf.rs)

Video: Održana premijera u predstave "Meduza Suza" u Narodnom pozorištu Pirot

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA