Ovo je trenutak kada je ukrajinski dron poslat da ubije ruskog vojnika: Ubrzo se vratio, s ključnom porukom

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 29

Ukrajinski bataljon na prvoj liniji fronta snimio je kako je dron spasio povređenog ruskog vojnika, a snimak su objavili na nekoliko različitih društvenih mreža ove sedmice.

Na Telegramu snimak traje duže od 18 minuta, a na njemu se vide napeti izrazi lica povređenog ruskog vojnika i sasušena krv na njegovom licu. Operater drona odlučio je da ne ubije povređenog Rusa, već mu je spustio vodu i poruku, a potom odveo do ukrajinskog rova.

Ne zna se gde je i kad snimak nastao, ali se spekuliše da se je to bilo u Donbasu u istočnoj Ukrajini. Telegraph piše da bi ovaj video mogao da bude deo regrutacije za ukrajinsku vojsku.

Snimak počinje scenom u kojoj ukrajinski dron skenira ruski rov nakon napada tražeći preživele. Zatim vidi povređenog ruskog vojnika.

Ukrajinski dron je bacio granatu blizu povređenog Rusa, ali ga nije ubio. Kasnije se dron vratio i otkrio da je vojnik otpuzao do rova i da sada leži na leđima i moli da ga poštede. Operater ukrajinskog drona se sažalio nad njim i bacio mu bocu vode i poruku s uputstvima kako može doći do ukrajinskih linija i do sigurnosti.

Na snimku se zatim vidi kako se ruski vojnik krsti i maše ukrajinskom dronu u znak zahvalnosti, a zatim pije vodu. Iz džepa je potom izvadio špric, najverovatnije da ubrizga lek protiv bolova. Nakon što je skupio nešto snage, oteturao je iz rova u Ničiju zemlju.

Povređeni vojnik je uz navođenje ukrajinskog drona na kraju stigao do ukrajinskih rovova i tamo se iscrpljen srušio, nakon čega se predao dvojici ukrajinskih vojnika.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi snimci vojne fabrike nakon akcidenta dronom: Dim se i dalje vije iz vojnog kompleksa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislija

    26. septembar 2024 | 09:36

    Ma na snimku samo fale Bred Pit i Andjelina Dzoli koja nosi poruku i vodu ……

  • Dulebj

    26. septembar 2024 | 08:28

    Dosta sa reziranim filmovima, nit je to ruski vojnik a kamo li istinita prica.

  • milan

    26. septembar 2024 | 08:27

    Holivud

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA